reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

agusiek
nuna boski niechwala go bo sie jeszcze w nim zakochan hehehe i szlak trafi moj pluto :-D:-D

Roxy Agusiek to Matka Nuna wiec Ona wszytko wie...
My tu po wozkach piszemy i o *******ach wiec ZAPRASZAMY !!!!!!!!!!!!!!!
jesli kochasz wozki - jak najbardziej hehehehehe
Ja kochan Quinny buzz hehehehe
Sofik....dziękuje bardzo:-)
Och...lubie wózeczki....bardzo. Obecnie posiadam mutsy,na którego notabene wcześniej też zachorowałam i musiałam mieć. Z perspektywy czasu nie jest to idealny wózek...cholernie ciężki,ale wiedziałam o tym:tak:
Quinny...tez mi się podobał ale wtedy mutsiak wygrał;-)
No a teraz szukam spacerówki na lato dla małej żeby była na zmiane.....miała być lekka,wygodna...padł;-)o na peg perego aria oh(wiecie coś na jego temat...poszukuje opinii) moja kumpela ma i spełnia jej wszystkie wymagania...a nie są one małe:-D
No ale.....zobaczyłam tą nune i oszalałam....ale nie wiem czy moja mała już na wiosne nie będzie za duża do niego....:confused:
Czy ja dobrze przeczytał:confused:am że ten wózek jest dostępny w Holandii:confused::confused::confused:

reklama
o Arii pisze kilka postow wstecz, same plusy :tak: ja wlasnie chcialam arie, ale ona na Irlandie sie raczej nie nadaje, bo tu wieje i leje czesto, a to lekki wozeczek i dlatego wybralam Joggera, ciekawe jaki bedzie

mondian, gratuluję zakupu :tak:

roxy, agusie
k witamy na naszym maniakowym wątku:-D

gie-oska, Ada na Bebilonie praktycznie od urodznia (po Bebiku gazy się nasilały). na te gazy u nas pomagal Espumisan dla dzieci:tak:

Kurde ale mi ochoty narobiłyście na nowy wózio - już pracuję nad M :) Swoją drogą on mówi, że Jane jest za waski w ramionach dla Ady :szok: cokolwiek to znaczy, wiec jest szansa na coś nowego, małego. nuna mu się nie podoba a mnie nawet tak. Ale ten jogger... :-p

Ostatnia edycja:
Moja jest z 9 maja:-)
Siedzi sama od 3 tygodni...co do raczkowania to ona raczej pełza bo mamy panele i jest slisko:-D No i wiesz ledwo siadła na tyłek to od 1 stycznia staje w łóżeczku i gdzie tylko się złapie:baffled::baffled::baffled:
Zębola mamy na razie jednego,wyszedł pare dni temu...a co do spania to ostatnio bardzo mało mi śpi...w ciągu dnia może w sumie 2 godzinki.... zawsze przesypiała mi całą noc a ostatnio budzi się 2 razy na karmienie:szok::baffled:
No i generalnie wszedzie jej pełno....straszny łobuz,no i jest troszke rozpuszczona przez moją mame:-D:tak:
Musze sie cofnać i o tej Arii poczytać:-)

o arii tu bylo sporo juz, same superlatywy...mysle ze jesli sie zdecydujesz to bedziesz zadowolona, sama posiadam i jezdzac nia latem spelniala wszystkie moje wymagania, natomiast tak, z tego co wiem to nuna wlasnie w holadnii jest dostepna.

Ostatnia edycja:
Pawimi A Ty mials pytac naani jak sie jej PLUTO:-) sprawuje , bo mowilas ze Ty malo tym wozkiem smigasz :-)

Roxt myslisz ze Nuna bedzie za mala na wiosne ???:confused::confused::dry:

Monia szkoda ze nie kupilas go wczesnije i nie mials go juz w domu jak była u Ciebie:baffled:

A ja wyslam chlopa do PL sklepu a tu dupa do 19 a zawsze bylo do 20 , maskara :wściekła/y:

ale monia nie ma jeszcze wozka i jeszcze chwilke nie bedzie zanim do niej dotrze wiec pewnie zobaczysz przy kolejnej wizycie;-)

sofik wiesz co, ja wszystkimi swoimi wozkami niewiele jezdze....a pluto troche eksploatowalam jezdzac po sklepach pod koniec roku, jest ok, napewno wizualnie robi duze wrazenie i jest wygodny dla malego, siedzisko ma naprawde ogromne.

reklama
Pawimi ja wiem ze nie ma Monia wozka mam z Nia staly kontakt - :-D a dasz jakies fotki fajne pluto z modelem... co jest w zestawie z wozkiem ??

Kurde bo sie zastanawiam tam nad tym pluto wiem ze w PL sa wiec mogłabym kupic, no chyba ze Ciebie tez poprosze :zawstydzona/y::zawstydzona/y: hehehehe

Do góry