reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Po wizycie u ginekologa.

reklama
to u mnie wyglada to tak:
- zwiększona ilość białych upławów
- zaparcia, zgaga
- spłycenie oddechu
- trudności z zasypianiem
- niezręczność-tutaj kapanie sie w wannie,ubieranie skarpet
- krwawienie dziąseł
- wzmożony apetyt
- kurcze nóg
- bóle pleców
- wystający pępek

to chyba wszystko,na razie i mam nadzieje ze nic juz nie dojdzie

idę dzisiaj do gin i zastanawiam się czy posiadanie większości objawów z listy jest podstawą do L4, bo jak sobie pomyślę że mam dalej pracować to mi się słabo robi
mam też kłopoty z ciśnieniem moja norma sprzed ciąży to 90/50 a teraz jak mam140/90 to jest dobrze
jak myślicie czy będę miała problem z uzyskaniem L4? a i nie wiem czy powiedzieć mu odrazu że nie chcę wracać do mojej "ukochanej" pracy już do końca
jak myślicie ?

fionka! myslę, że bez problemów dostaniesz L4. Zawsze możesz powiedzieć ginowi, że praca Cie baaaaaaardzo stresuje, a do tego boli Cię kręgosłup i brzuch. L4 murowane!!! Powodzenia ;)

reklama
Byłam dziś na kolejnej wizycie i usg i nadal nie wiemy co się urodzi :) Maleństwo jest tak ulożone, że leży bokiem i nie można dokładnie stwierdzić jaka płeć. Ginka powiedziała, że chyba chłopak, ale nie wie tego na 100%. Za dwa tygodnie mam iśc znów na kontrolę i może wtedy się dowiemy, a jak nie to w sumie jeszcze tylko 2 miesiące i będziemy wiedziec już na 100% ;D

Do góry