reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Po wizycie u ginekologa.

Osinka, moja gin też się zdziwiła, że taki duży chłopaczek :), pytanie tylko jak ja go urodzę?? W domu niewiele robię, poza sprzątaniem na raty i gotowaniem co drugi dzień, żeby się nie przemęczać, poza tym staram się jak najwięcej leżeć, ale od tego leżenia, to już mnie kość ogonowa boli ;)

reklama
Osinka! cieszę się że wszystko dobrze i całuski dla Twojego maluszka (który jak na maluszka to naprawde jest imponującej wielkości!!!!!)
Ja też byłam dzisiaj u gina na usg !!!
I widzieliśmy go z meżulkiem  :D. Wszystko super, zdrowy i w ogóle ok. Mąż miał szkiliste oczy jak go zobaczył... bo to było 3D i naprawdę niesamowite wrażenie :D maluszek jak poczuł
co się dzieje to zaczął buźkę we mnie wtulać i pokazywał profil i uszko - no myślałam że się tam popłaczę ze szczęścia - jestem naprawdę szczęśliwa :D :D :D
no i okazało się że to
CHŁOPAK
czyli synuś!!!! tak jak po cichu liczyłam
mały Maksio (chyba ;))
Tylko gin powiedział, że " ... no chudy jest..." po czym popatrzył na mnie i dodał "... jak mamusia..." ;) a jak się zapytałam czy mam więcej jeść to się roześmiał :-[
Bo Osinka - mój waży tylko 435g!, ale termin mam na 28 marca więc może jeszcze trochę dociągnie do Twojego
Całusy dla wszystkich mam i maluszków

Kogusia - pomyliłaś z wrażenia osoby ;) to Anik ma dużego synka, ja jeszcze nie wiem co noszę w brzuszku, mam nadzieję, że we wtorek sie dowiem ::)

jeszcze raz Ci gratuluję małego MAKSIA

Ja też byłam u gina i nadalnie wiem co tam się chowa w brzuszku. Jak na razie z dzidzią wszystko w porządku, tylko ja po tej wizycie strasznie narzekam na bóle kręgosłupa tak że aż brzuch mnie boli.

koga!! moja dziewczynka też ma podobną wagę: ok 460g, więc nie martw się, a ja termin mam na 24 marca(z moich wyliczeń), a z wielkości główki dziecka usg pokazało termin na 17 marca !!!

Osinka!
:D :D :D to było z wrażenia :D :D
cały dzień chodzę z bananem na twarzy ;D ;D ;D i sianko w głowie ;D

reklama
Do góry