reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Podążając za swoją pasją :)

Lucere wow! Boskie twoje szudelkowe skrzaty! Ja chce sie nauczyc no!

Co do czaszek to mi sie bardzo podoba caly efekt koncowy ;) wiem ze to nie dla kazdego ale wlasnie o efekt mi chodzi! Jestem mega zadowolona ;)
A w myszkoqym brakuje kwiatko zeby tacka na lale wygladala i ogona dla myszki.. i ladniejszy balon powinien byc... haha

reklama
Trochę styropianu, klej na gorąco , kawa i trochę cierpliwości :-)
jak dostanę deseczki to zabieram się za kosze z wilkiny papierowej na komodę dla maluszka bo mamy malutkie mieszkanko i trzeba szukać dodatkowego miejsca na składowanie :-)

Lilija najpierw trzeba skręcić papierowe rurki z kawałków gazet a później je przeplatać, żeby kosz był równy muszę zrobić drewniany stelaż to zostanie tylko przeplatanie bo nie mam takiej wprawy żeby fachowo wypleść kosz bez podstawy a na koniec malowanie i lakierowanie i gotowe :-)

Maartuszka - popatrz na kosze ze sznurka bawełnianego grubego albo z takiego spaghetti (a nawet ze starych koszulek bawełnianych pocietych na paski) . Są przepiękne, bardzo łatwo i szybko się je robi.
To mój koszyczek wielkanocny z grubszej włóczki dla córci.

Lilija - dzięki :-) żyrafa dla mojej siostry zrobiona.

Beata - a myszka to ulubienica mojej córki. A najbardziej lubi zdejmować i zakładać jej szaliczek :-)

Maartuszka - cudne drzewko :-)

Akuku - może jak Ci dzieci podrosna znajdziesz czas na szydełkowanie :-D

Lilija no właśnie czekam aż znajomy przyniesie mi troche grubsze deseczki, takie listewki na podstawę stelaża, bo ja nic takiego w domu nie mam...

Lucere dzięki za inspiracje :-) piękny koszyk :-)

reklama
Do góry