Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agnes ja już w 12 tygodniu usłyszałam od Pani doktor, że będzie SynuśWitam Jrstem mama córeczki teraz w drugiej ciąży 5-6 tydzień rownuez myśle o dziewczynce jednak kochaliśmy się z mężem raczej w Sama owulacje a to podobno zwiększa szanse na chłopca co myślicie ??
Nie jest to jakieś mega wyraźne usg, dlatego obstawiałabym dziewczynkę.Cześć postanowiłam dodać do was pytanie bo ciekawość mnie zżera...15tc dziewczynka 19tc chyba chłopiec. Pępowina między nóżkami ciężko ocenić ale ostatecznie stwierdzenie że prącie dotyka pępowiny...dodaje dwa ostatnie zdjęcia z USG na drugim to najjaśniejsze białe między nóżkami to pępowina
jak myślicie róż czy błękit?Zobacz załącznik 941612Zobacz załącznik 941613
Dziękuje za odpowiedźNie jest to jakieś mega wyraźne usg, dlatego obstawiałabym dziewczynkę.![]()
U syna w 18 tygodniu miałam już widoczny worek mosznowy. Niestety poczekałabym na kolejne usg bo tu nie ma nic pewnego.
Gratuluję Dzieciątka!![]()
Mam dwa zdjęcia z 18 i 25 tygodnia.Dziękuje za odpowiedź![]()
Właśnie z synkiem fajnie widać było od razu co ma między nogami...a tutaj...no sama nie wiem...wierzyłbym lekarzowi no ale wcześniej też widział dziewczynke [emoji23]Mam dwa zdjęcia z 18 i 25 tygodnia.
U Ciebie nie widać ani zarysu "warg", ani woreczka dlatego poczekałabym.
Nie wierz lekarzowi bez zdjęć od dołu i wyraźnego zarysu kto zacz.Właśnie z synkiem fajnie widać było od razu co ma między nogami...a tutaj...no sama nie wiem...wierzyłbym lekarzowi no ale wcześniej też widział dziewczynke [emoji23]