reklama

podpis (chlopiec / dziewczynka)

Witam Jrstem mama córeczki teraz w drugiej ciąży 5-6 tydzień rownuez myśle o dziewczynce jednak kochaliśmy się z mężem raczej w Sama owulacje a to podobno zwiększa szanse na chłopca co myślicie ??

reklama
Witam Jrstem mama córeczki teraz w drugiej ciąży 5-6 tydzień rownuez myśle o dziewczynce jednak kochaliśmy się z mężem raczej w Sama owulacje a to podobno zwiększa szanse na chłopca co myślicie ??
Agnes ja już w 12 tygodniu usłyszałam od Pani doktor, że będzie Synuś :) Początkowo mówiła, żeby się nie cieszyć na 100% ale Młodziak to mały ekshibicjonista i od razu pokazał co ma między nóżkami. Podobnie jak Wy, trafiliśmy w owulację ;) Nie wiem czy faktycznie ma to coś wspólnego ale u nas się sprawdziło. Po 2 Córkach przyszedł czas na Syna :D

12 tydz. USG prenatalne - Dziewczynka.
Miłość kilka dni przed Owulacją. :)
W trakcie "działań" wydzielina ewidentnie "niepłodna", gęsta, mleczna, rwąca.
Kilka dni później, na wydzielinie płodnej, przezroczystej, rozciągliwej brak jakichkolwiek działań małżeńskich. ;) Czekamy na poród.

Edit:
Małe podsumowanie badań USG:
12 tydz. Dziewczynka.
18 tydz. Chłopczyk
22 tydz. Dziewczynka
24 tydz. Chłopczyk
26 tydz. Dziewczynka
30 tydz. Chłopczyk
32 tydz. Chłopczyk
Różni lekarze, różne diagnozy tej samej ciąży. :D Czekam na rozwiązanie, wtedy się okaże w 100%.

Ostatnia edycja:
Cześć postanowiłam dodać do was pytanie bo ciekawość mnie zżera...:) 15tc dziewczynka 19tc chyba chłopiec. Pępowina między nóżkami ciężko ocenić ale ostatecznie stwierdzenie że prącie dotyka pępowiny...dodaje dwa ostatnie zdjęcia z USG na drugim to najjaśniejsze białe między nóżkami to pępowina :) jak myślicie róż czy błękit?
IMG_20190210_143409.jpeg
IMG_20190210_143352.jpeg

Cześć postanowiłam dodać do was pytanie bo ciekawość mnie zżera...:) 15tc dziewczynka 19tc chyba chłopiec. Pępowina między nóżkami ciężko ocenić ale ostatecznie stwierdzenie że prącie dotyka pępowiny...dodaje dwa ostatnie zdjęcia z USG na drugim to najjaśniejsze białe między nóżkami to pępowina :) jak myślicie róż czy błękit?Zobacz załącznik 941612Zobacz załącznik 941613
Nie jest to jakieś mega wyraźne usg, dlatego obstawiałabym dziewczynkę. :)
U syna w 18 tygodniu miałam już widoczny worek mosznowy. Niestety poczekałabym na kolejne usg bo tu nie ma nic pewnego.
Gratuluję Dzieciątka! :)

reklama
Właśnie z synkiem fajnie widać było od razu co ma między nogami...a tutaj...no sama nie wiem...wierzyłbym lekarzowi no ale wcześniej też widział dziewczynke [emoji23]
Nie wierz lekarzowi bez zdjęć od dołu i wyraźnego zarysu kto zacz.
Ja uwierzyłam specowi a pomylił się dwa razy (w 12 i 22 tygodniu!).
Za to wiejscy ginekolodzy się nie mylili, także ten... :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry