stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
dZIEWCZYNKI KOCHANE A MY DZIŚ ROBIMY SOBIE MAŁĄ WYPRAWE NA KLIFY
. mAM NADZIEJE ŻE NAM GŁÓW NIE POURYWA :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Koleżanki żeglarki a jak pływacie to kiedy załatwiacie łódki na lato? Bo nam tu juz mówią że jak chcemy sensowną jakąś to juz trzeba rezerwować!!! Mój mąż sie napalił ale ja sama nie wiem...
...My zwykle bralismy lodki z okolic Gizycka, jesli chcesz, to mozemy odnalezc i podeslac Wam namiary na dwoch sprawdzonych czarterodawcow. Mozna z nimi duzo dogadac jesli chodzi o ceny, standard i jakies kaprysy w stylu odbioru dzien wczesniej wieczorem i takie tam. Obaj maja lodki 7-8 metrowe, w dobrym standardzie, niezle utrzymane, czesto w ogole nieplywane nowki

.....ale my to bralismy kiedys 9 lodek naraz - to byly kolonie pod zlamanym pagajem.... Moze i tym razem sie uda, co? TO JAK - ROBIMY TO PRZEDSZKOLE NA LODKACH????