Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale za wysoki na co?24 kwietnia (nie 29 dzień cyklu) wykonałam badanie hcg wynosił 17.1 następnie dnia 27 kwietnia powtórzyłam badanie i beta wynosiła 9.2 następnego dnia dostałam okres z bólem w podbrzuszu i z mąką ilością skrzepów pytanie moje brzmi czy taki poziom hcg nie jest za wysoki
beta powyżej 5 oznacza ciążę, jeśli miałaś 17, spadło na 9 i dostałaś krwawienia to była to ciąża biochemicznaOgólnie czy nie to są za wysokie normy jak na to że nie jestem w ciazy
Prostymi słowami byłaś w ciąży, ale doszło do wczesnego poronienia. Dlatego beta była 17 i spadła do 9. Za tydzień sprawdź ponownie, by zobaczyć czy całkiem spadła.Ogólnie czy nie to są za wysokie normy jak na to że nie jestem w ciazy
Dziewczyny bardzo proszę o pomoc w odczytaniu wyniku napewno jest tu osóbka która lepiej to ogarnia jak ja![]()
22 dc mam cykle 31/32 dni - 25 maja byłam na usg i dr powiedział ze właśnie mam owulacjeBeta specyficzna, no ale jednak oznaczająca brak ciąży
I progesteron albo świeżo przed miesiączką, albo owulacji w ogólnie nie było (nie wiem, który to dzień cyklu)
A badanie kiedy robiłaś? Bo progesteron w ogólne nie potwierdza owulacji.22 dc mam cykle 31/32 dni - 25 maja byłam na usg i dr powiedział ze właśnie mam owulacje![]()