Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Taaak, zachciało mi się posiedzieć tutaj, zamiast na wizażu
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w klubie.... Wszystkie moje dzieci mialy chodziki, wcześnie siadaly, wychowywały się z psem/psami, jadly nie tylko gluten, ale dośc wczesnie probowały normalnego jedzenia, poily kozie mleko.... i tak dalej i tak dalej....Wiecie co, to ja w takim razie jestem wyrodna matka
O ZGROZO!!!! Mam chodzik dla malej, skoczka, sadzalam ja wczesnie, do tego dawalam gluten no i jeszcze wychowuje sie z psem.
Też tak uważam i to chyba wyczerpuje temat.Nawet huśtawka czy leżaczek czy fotelik samochodowy uzytkowany nieodpowiednio może wyrządzić szkodę dziecku.
Od kilku dni u mnie jest dokladnie to samo. Mało tego - choć ją posadzimy na starej kołdrze, zeby nie siedziala na zimnej podlodze (parter) to i tak zaraz jest myk, myk i już leży na panelach.........ja to mam takiego syna że polezy i myk na brzuch ćwiczyć pelzanie. A że obraca się na brzuchu tylko w boki i w tył a do przodu nie bardzo ku jego wielkiej rozpaczy natychmiast zaczyna drzec jadaczke.
Astrid, na wizażu nudno chybaTaaak, zachciało mi się posiedzieć tutaj, zamiast na wizażu.
Ayni, ja nie jestem ekspertem, ale zapodam ci linka na temat glutenu.Wiecie co ja nie rozumiem, co zlego w glutenie? Przeciez gluten jest prawie wszedzie i nie da sie go uniknac chyba ze jedzac cale zycie produkty bezglutenowe ; a dziecko wczesniej czy pozniej ten gluten bedzie jadlo, no chyba, za alergie na gluten![]()
Moja wcina gluten i bezgluten też...dla niej nie ma różnicy, ważne, że paaaszaaaa i am am am am. Jak jest mega głodna to ryczy maamaaaaa. A robi się mega głodna, jak za długo odkręcam słoiczek albo mieszam kaszkę czy inne mleko. Dzisiaj wyduldała przed snem 1,5 dużej flachy.... właściwie prawie 2 flachy mleka. Nie wiem, gdzie ona to mieści.