Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Jakby moją picie z cycka interesowało, to bym się cieszyła, że coś tam jeszcze jest. Może i by się produkcja uruchomiła i miałabym znowu piersi
. Ale moją interesuje butla i jak ją widzi to piszczy i skacze.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Astrid, miałam to samo jeszcze rok po skonczeniu karmienia, spanikowałam i pobiegłam do lekarza myslac ze jestem w ciazy. Okazało sie ze tak sie produkcja rozkreciła, ze nie moze wyhamowac:-). Lekarz kazał oznaczyc prolaktyne ale wynik był ok, ot taka urodaale wiadomo sprawdzic nie zawadzi, w koncu po to te doktory sa:-)
U nas piekne słonce.
Miłego dnia dla Wszystkich
Alexja dzieki ja tu ogolnie stara weteranka jestem, tzn udzielalam sie pare lat temu na glownym watku Holandia, oprocz mlodych, baby w drodze mam jeszcze dwoch wyrosnietych (tu mi pl slowo ucieklo) stiefzonen.
Mamo Z&M no znamy znamy hehe![]()