reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Missis moi tesciowie i moj tata tez sie wkurzali, ze dzieci od malego posluchu uczymy to im powiedzialam, ze my od malego wiedzielismy gdzie nasze miejsce i zachowac sie potrafimy. W okolicy mialam za to kilka dzieciakow z tzw bezstresowego wychowania to ze szkol ich powywalali a dla rodzicow szacunku zero. Ja sobie na to nie pozwole :) moj nie bije na szczescie tylko wyje i smarka i nic nie pomaga. Ciesze sie, ze to nie tylko ja mam taki problem bo juz siebalam :D
Nefretete ja to wszystko rozumiem i dzieci maja granice nakreslone (jestem tutaj zdana caly dzien na siebie i dzieci musza wspolpracowac). Bardziej chodzi mi o sam fakt takiego buntu i brak pomyslu jak to rozwiazac. Tak jak pisalam najlepiej dziala ignorowanie ale jest mi tak po matczynemu szkoda dziecka jak placze. Juz rozmawialam z nim o okresleniu swoich emocji. Ze jak jest zly niech mi powie dlaczego to poszukamy rozwiazania ale chyba za maly jest na takie nazywanie. Mam tylko nadzieje, ze to szybko minie :)
Dziekuje wam bardzo za porady :) musze sie poprostu uzbroic w cierpliwosc :)

reklama
niobe - do stoickiego spokoju baaaardzo dużo mi brakuje :cool2:

mississ - ja tez mało przytyłam w ciąży, a rozstępy miałam mimo smarowania :-( W tej ciąży jeszcze o tym nie pomyślałam. Ale może rzeczywiście lepiej za wczasu zacząć się nawilżać. Też marze o operacji bo fatalnie rozstępy wyglądają.

Sosnowiczanka - ja miałam zawsze mdłości do końca 5-tego miesiąca ! :-( To chyba w zamian za to, że początki mam takie spokojne. Nadal zero mdłości. :eek: nic a nic.

Edit:
Może niezbyt dokładnie czytałam, posty ale jest tu któras taka jak ja, co nie miała jeszcze zupełnie żadnych mdłości. ??????

Ostatnia edycja:
Nefretete
No ja tez sie musze juz zaczac smarowac. Choc i tak to pewnie nic nie da. Kurde ile my kobity musimy poswiecic a pozniej faceci narzekaja ze tu wisi cxy tam ;-)

Lolcia
No ja jak na swojego nakrzycze bo i to sie zdarza to mi wtedy zal strasznie jego. No ale coz. Kazdy musi przejsc przez te bunty.

Byl u mnie moj kiero w domciu i przywiozl mi umowe o prace :-D dalej :-)

:-D dziekuje :-)

Dziewczyny napisze jeszcze raz. W temacie lista :-czerwcowek nie piszcie postow prosze. Ja was podopisuje. Co tydzien nede reperowac liste ale po co tam balaganic... prosilam o pisanie na priva albo w temacie jak sie przedstawuamy mozna od razu napisac. Mam nadzieje ze juz nie bede musiala o tym pisac. ;-) chodzi mi tylko o jako taki porzadek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Missis ja tez krzykne jak pokojowe tlumaczenie nie pomaga :) jestem zdania, ze dzieci wychowujemy dla kogos nie dla siebie i chcialabym zeby wyrosli na porzadnych ludzi, ktorych inni beda poprostu lubiec :) Gratki za umowe :)
Agawera &&&&&

Do góry