reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hejka :)

Kupa lat. Ostatnio dużo się działo i nie miałam czasu reguralnie zaglądać. Witam nowe mamuśki :)
Dziś się przemogłam i wybrałam się w końcu na pierwsze badania. Mdłości mnie aż tak nie męczyły na pusty żołądek na szczescie, niestety (az wstyd przyznać) wylała mi sie próbka moczu do reklamówki :no:,ale...nasikałam jeszcze raz do kubeczka ...az boje sie co to wyjdzie :)
Lady Agness daj znać co u Ciebie :*

reklama
Po wizycie 2 tygodnie l4 odrazu wyjął i wpisał na usprawnienie nic nie widać, trochę się przestraszyłam 1 lekarz widział w poniedziałek 2 nie?

reklama
Powiększona macica ogólnie wizyta nie była szczególna lekarz szybki 10 min i po wizycie
I znowu lekarz geniusz ...wrrrr... Na podstawie twojego suwaczka (czyli bardzo wczesnej ciąży) można jedynie wnioskować, że jeszcze za wcześnie aby coś dostrzec. U mnie w podobnym wieku ciąży, też mało było widać. Może miał gorsze USG i kilku mm pęcherzyka nie był w stanie dostrzec?

Kazał przyjść za 2 lub 3 tygodnie? W 6-sty lub 7 -tygodniu powinno być na bank już cos widać. Ale po co L4? Nie lubię takich lekarzy co zatrzymują wiedze dla siebie, i nic nie mówią, jakby to miało nas uspokoić.

Może poszukaj jakiegoś lekarza prywatnie, przyjdź do niego z gotową lista pytań, niech zrobi usg i wszystko ci opisze. Ja bym tak zrobiła. Przynajmniej tak na jedną wizytę.

Ostatnia edycja:
Do góry