Hej
U nas tez paskudna pogoda. Leje od raza. Zaprowadziłam młodego do przedszkola, Jakis czas temu kupiłam mu kalosze z podeszwą która swieci jak dziecko skacze. Tak więc całą drogę skakał mi po kałużach, myślałam ze do tego przedszkola nie dojdziemy

Dobrze ze mamy blisko.
Dziś czuje sie lepiej niz wczoraj, choc i tak nie powiem ze całkiem dobrze. No ale nie narzekam. Chcę w pracy dziś włosy ufarbować sobie bo wyglądam juz jak straszydło, a w sobotę jedziemy do rodzinki pod Łódz, na takie troszkę przyspieszone wszystkich świętych, bo potem mąż pracuje i nie da rady.
Lady Agnes trzymaj się kochana, wiem ze nie ma słów zadnych które by cię pocieszyły, ale jeszcze zostaniesz mamusią, trzymam kciuki zeby jak najszybciej ci się to udało!
Lolcia mnie tez sie cos pomieszało ze spaniem. W dzien chodze spiąca jak nie wiem, a w nocy ostatnio budze sie codziennie w okolicach godz 4 i przynajmniej do 6 spać nie mogę...
MamaAnia ja tez najchętniej juz zaczęłabym ubranka kupować

Ale czekam przynajmniej do czasu az poznam płec, zeby ewentualnie syn w sukienkach nie musiał chodzić

Te malutkie ciuszki są przesłodkie

))
Mnie tez bardzo bolało podbrzusze, teraz nic. Pare dni temu cos tam czułam ale i tak poprzednim razem było duzo gorzej.