Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie niedobrze niestety. Czytam Was po cichu i zazdroszczę Wam... Dziś byłam u mojej gin... Jutro rano mam zgłosić się do szpitala i niestety będę miała wywoływane poronienie. Wczoraj zaczęłam plamić i mam dziwne skurcze. W pęcherzyku ciążowym nie ma zarodka, przerośnięty pęcherzyk żółtkowy świadczy o problemie na poziomie komórkowym. Dzidzia nigdy nie powstała
Wciąż nie jestem w stanie pogodzić się z tym. Tyle miesięcy się staraliśmy, to moja pierwsza ciąża. I niestety totalna porażka.
Ale nie poddam się. Będę starać się dalej jak tylko dostanę zielone światło od mojej gin. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. I będę tu zaglądać, będę Wam kibicować, żeby wszystko u Was było ok!
Mama-mila lece na te babeczki!! Wrzuc przepis prosze![]()
Malutka gratulacje
Nefretete podziel sie ta energiaja sie smieje, ze jak bylam w drugiej ciazy to duzo mniej spalam w nocy, rano pobudki o 5 codziennie i jakos wiecej checi a teraz to jak przezuta i wypluta
Dziewczyny mam ogromna prosbe do was. Ja wiem, ze to czas szczegolny, kazda rozmysla czy wszystko jest ok, czy serduszko bije, czy maluch rosnie ale blagam postarajcie sie wrzucic troszke na luz. Te wasze nerwy i stresy naprawde w niczym wam nie pomoga a tylko zaszkodzic moga. I tak nie macie wiekszego wplywu na to co sie aktualnie dzieje a maluchowi serwujecie ogromne porcje stresu i wy sie tez mordujecie. To moja trzecia ciaza. Nie mialam strat i nie umiem sobie nawet wyobrazic jak ktos sie czuje po stracie. Wiem co znaczy czekac na malucha bo o pierwszego i drugiego sie dlugo staralismy. Wiem tez co stres moze zdzialac. Moj starszy jest wczesniakiem skrajnym wlasnie przez duzy stres i cudem jest to, ze zyje i jest w tak dobrej formie. Nie katujcie sie myslami tylko postarajcie wyciszyc i zacznijcie cieszyc. Przed wami kolejne cudne miesiace a pozniej bedziecie tulicmaluszki do siebie. Moze i opieka w uk durna. Na usg czeka sie dlugo ale ja jestem spokojniejsza niz wczesniej co do gina latalam co miesiac. Takze kochane usmiechy na twarz![]()