Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martyna nie ma na to reguły. Niektóre dziewczynki są mało rozwinięte jak na swój wiek i tak samo z chłopcami
Jedyne co zauważyłam to taką zależność że dziecko które duzo mówi potrafi szybko pisać czy zna kolory itp to mniej waży i mało rośnie, a to które swoją energie kumuluje we wzroście i kg to słabiej rozwija sie psychicznie i ruchowo i nie jest to zależne od płci.
Melduje co u mnie.
Leżakuje dalej odpukac skurczy nie mam ale wzielam nospe o 12 bo cos dziwnie mi bylo za to teraz bola mnie biodra i pachwina w sumie jedna do tego stopnia ze ledwo chodze. Nie wiem co sie ze mna dzieje, jakis skok, nagle wszystko sie tak rozciaga czy co...
M jak wstal po pracy i mnie zobaczyl to pierwszy raz stwierdzil ze moze to faktycznie corka bo wygladam jakby zycie ze mnie uchodzilo..
Czy można jeść wedzonego łososia w ciazy? Bo w necie rozne opinie i sie wiem juz sama.
Minka mala zosia juz tu chyba pisala ze jej syn mial 1.5roku i mówił zdaniami. Mój Kacper mając 15mies powiedzial "mamo, wiatrak, kręci się "i od tamtej pory mówi jak szalony, znajomych córa zaczęła chodzić po pierwszych urodzinach a mówić nic nie mówi nawet, am, daj, chodź... nic.
Drugich znajomych córka ma 3lata a mówi bardzo niewyraźnie. Zamiast tak mówi kak, ciężko ją zrozumieć. W moim otoczeniu lepiej sie chłopcy rozwijaja niż dziewczynki. Znamy też takiego chlopca ktory ma prawie 4latka nie mówi prawie nic ale za to jest większy od mojego 5-cio latka. Jedyne co zauważyłam to taką zależność że dziecko które duzo mówi potrafi szybko pisać czy zna kolory itp to mniej waży i mało rośnie, a to które swoją energie kumuluje we wzroście i kg to słabiej rozwija sie psychicznie i ruchowo i nie jest to zależne od płci.