reklama

Pogaduchy czerwcówek

mamaAnia noo moja teściowa marzyła o córce, a ma 5 synów :)
niemusisznic póki co miałam jedną wizytę na fundusz i nie było usg. Usg oddzielnie. W pierwszej ciąży, już chyba po 20 (którymś) tyg, lekarz robił mi na wizycie taki "szybki podgląd", żeby serducho zobaczyć.
Kartę ciąży miałam założoną chyba w 6 tc, ale to akurat byłam wtedy prywatnie i zapytałam

reklama
chłopaki górą:DD heh..nieźle..ciekawa jestem ile będzie chłopców a ile dziewczynek:) i mam nadzieję, że też noszę pod serduchem dziołchę;dd

miss mi w ciąży siara nie leciała i teraz też nie..a nawet miałam pokarm dopiero na 3 dobę po porodzie;/ uśmiałam się z Ciebie;d no musi być ta córa! :)
MalaZosia będzie dobrze..mam na myśli wyniki. Domyślam się, że jedyne o czym myślisz to o właśnie wyniki ale teraz to już nic nie zmieni a nie ma sensu się martwić. Udanej wyprawy do kina.
mamuśka super, że wizyta udana;d gratki jajcolka:)
niemusisznic nie pomogę bo chodzę prywatnie

i wybaczcie ale więcej nie pamiętam:(( aaa witam nowe mamy:)

Dzięki za miłe przyjęcie ;-)
Jednak wypatrzyłam,że mi ginka wpisała termin wg USG na 15.06 (to dzień po moich urodzinach :-D).
Ja mam córę,ale chciałabym jeszcze jedną. Mój P. wolałby syna. Cóż,zobaczymy.:-)
Mam to szczęście,że to już 12 tc,a mnie znowu (tak jak w 1 ciąży) ominęły wszelkie objawy i niedogodności ciążowe,zero nudności,zachcianek czy bóli głowy...:szok: Zawsze się śmiałam z babeczek,jak mówiły,że one do 3-4 miesiąca nie wiedziały o ciąży.A teraz sama tak mam...ale miałam tak nieregularne cykle,że nawet do głowy by mi nie wpadło!!! :no:
Fiuuu....

karotka witam:-) U mnie dzidzia wg miesiaczki powinna byc starsza o 2 tyg ale ja sie bardziej sugeruje rozwojem dziecka i termin mam z usg na 13.06

Jaki wysyp chlopcow o matko..ale to super:-D

Miss ja sie najszybciej na połówkowym dowiem wiec czasu jeszcze sporo.
Lolcia haha no to co ze bys krzykneła, radosc by byla taka ze ho ho

Karotka to ci niespodzianka :D gratulacje i witam witamy :) ja dwie ciaze mialam bezobjawowe to teraz nadganiam :D
No i zmoglam sie i wyprasowalam ta sterte dziadow :D teraz trza jeszcze pozanosic na swoje miejsca. Wsunelam tez cwiarteczke pomelo :p normalnie od jakiegos czasu codziennie musze schapac tak mi smakujs a ze wreszcie udalo mi sie dorwac to cudo w ukeju to korzystam :D
Aha przyszedl list ze szpitala. Mam niskie ryzyko zd 1:2200. Jeszcze dopisali, ze korzystajac z okazji zycza mi milej ciazy (tak to mozna przetlumaczyc) :)
Smile no my sobie poczekamy :D ale co tam cierliwosc nam sie pozniej przyda to teraz ja cwiczmy :)

Mamuskasia
No ty to co innego jak latorosl karmilas do niedawna :-)

Lilcia
Ja za kotami tak srednio ale moj stary lubi. Ja to wychowywalam sie z kotami bo mielismy 2 kotki i dwa razy wroku kazda po 5 kociakow :-P jezeli moj szkrab nie jest uczulony to procz parki chichuach chce miec papuge jeszcze :-D

Malgos
Musi musi ;-) choc bedzie zagwozdka z imieniem wtedy bo dla chlopca juz raczej mamy :-) co do porodu i mleka mi dopiero po 36 h od cc mlodego dali do cyca. Ale ja cc mialam. Najgorzej bylo pod cieplym prysznicem. Odkrecalam kurki z woda i jednoczesnie z moich kurkow lecialo :-D normalnie kapiel mleczna :-P phi :-)

Karotka
Ty nie bylas na staraczkach? Ja cie skads znam albo ktoras miala podobny nick ;-) witaj :-)

Smile
Ja tez nie wiem czy sie dowiem w szpitalu bo wiesz jak to lekarze tam patrza. Zeby z dzieckiem ok bylo a nie tam miedzy nogi mu zagladac. Ale bede blagac na kolanach :-P

Wg to chyba napize do swojego gina zeby czasem zabieg mi nie zamowil na same przed swietami bo padne chyba...

Lolcia no to super ze ryzyko male ;) Ja tez dzis dostałam list ale potwierdzajacy scan w styczniu.

A z ta plcia to chcialabym wiedziec po prostu wiedziec tak z ciekawosci, wiadomo ze dziewczynka marzeniem bedzie ale po prostu chcialabym wiedziec nawet jesli to chlopiec ;)

Jestem glodna a nie wiem co mam zjesc..

chyba sobie dziś strzele baranka w ścianę..co za dzień;/ chciałam pospać to tel mnie obudził i nici ze spania..mały chory a ma więcej energii niż ja i ciągle w ruchu..

ja kocham zwierzęta..koty..psy..konie i wszystko co zwierzęciem się nazywa;dd w domu mamy 3 psy i 3 koty, swinkę morską;d ale mój mężuś powiedział, że mam już bana na kolejne bo ma dość;dd jestem też wirtualnym opiekunem psiaka w schronisku na którego co miesiąc przelewam kasę;)

Jezuniu jak sie podle czuje :-( moje zatoki... zaraz mi czolo i nos z bolu eksploduja :-( a nawet kataru nie mam... :-( czy ktoras wie czy moge amolem czolo posmarowac w ciazy? Ehh juz nie moge wytrzymac... az mnie patrzalki bola :-(

reklama
lolcia haa no generalnie na razie nie ma absolutnie żadnej różnicy między tą a poprzednią ciążą :-)
missiiss zgadza się,byłam na staraczkach :tak: Ale odpuściłam w którymś momencie,bo i sytuacja finansowa się trochę pogorszyła,i uznałam,że co ma być,to będzie. I jest.:-) Właściwie całkowicie niespodziewanie.
Już mnie bierze na jakieś owoce z bitą śmietaną.:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry