reklama

Pogaduchy czerwcówek

no te rowerki są naprawdę boskie!, mój do skate parku z nim chodził a starszy na hulajnodze, matko co wyczyniali na rampach i schodach,
Jaś na pewno na wiosnę będzie na normalnym śmiagał aż miło, i to całe latanie z kijem odpada
a jak starszak był mały i chciałam mu taki kupić to nie było, znaczy można było z Holandii ściągnąć za tysiąc złotych:szok:, na ale tak na głowę to jeszcze nie upadłam

reklama
Aaaaaa dzirwczyny mam wkurw 8 stopnia :/ pojechałam do lekarza a na miejscu sie okazało zew nie ma jeszcze wyników badań i mam przyjść za tydzień... ech kolejny tydzień stresów...

Nareszcie w domu, wyciagnelam Rafka żeby jechał ze mną na zakupy, bo jutro pewnie by mi się nie chciało na myśl o pełnych sklepach.
W nexcie kupiłam ciazowki, nareszcie.
A Mai na mikołaja jakąś monster high lalkę i puzzle do tego jeszcze na święta muszę coś wymyślić.

Idę pod prysznic i spać jutro Wam poodpisuje.

Buziaki dziewczynki

Hej :-) oj nadrobić was ciężko....dziękuję za pocieszenie w sprawie tej tabletki ibupromu :-)
Ja dziś tak tylko na szybko...jutro idę oddać honorowo krew...na tarczyce..hehe
A co do prezentów..muszę coś dla Sary wymyślić..pewnie jakieś słodycze i nie wiem,puzzle..może jakaś lalka..i coś do ubrania z Monster High ,bo ma fioła:-)

hej, ja na chwilkę. Później nadrobię.

W kinie było super! Film strasznie mi sie podobał i niejedna łezkę uroniłam :)

Młody w szkole dziś był niegrzeczny na świetlicy. Najpierw miał spinkę z jednym chłopcem, który się z niego naśmiewał. A potem ścisnął swojego kumpla. Młody twierdzi, że się tak bawili, pani jednak widziała co innego. Dostał więc czarną kropkę. Ale potem czerwoną (to dobra) bo sam z siebie posprzątał w sali, chciał chyba zostawić dobre wrażenie. Więc w sumie poprawił się i karę już dostał w szkole- czarna kropkę.

Legginsy są super. Takie grubsze bardziej jak cienkie spodnie. Tylko te L to za duże. Marszczą się. No ale zostawię bo na zimę jak znalazł a i mimo że za duże to wygodnie z tyłka nie spadają. Panel na brzuch bardzo rozciągliwy. Przypuszczam, że zamówię jeszcze ze 2 pary ale rozmiar M. Jeszcze nie wiem jak po praniu będą się prezentować. Czy się nie zmechacą itd. Ale ciepłe są i wygodne i całkowicie kryjące. Nawet do nich krótką tunikę założyłam tak, że tyłek na wierzchu. Bo czuje się w nich jak w spodniach. Kupię jeszcze z jedne dzinsy ciążowe gdzies na lumpie i dłuższy sweter na mrozy i na razie styknie.

Gosia - szkoda, że nie poinformowali Cię telefonicznie. Ale miałaś to USG genetyczne już?

Z P oglądamy teraz (zaczęliśmy wczoraj) Kill Billa. Bardzo lubie Tarantino. Dziś skończymy pewnie. Młody kończy tosta (dość późno, bo pierwszy się przypalił :))) ) i spać idzie.

Hej

Cierpię na wieczny brak czasu...

Po pracy zrobiłam dziś wielkie zakupy.. Normalnie cała chemia mi się w domu pokonczyła w jednym czasie.. Trzeba bylo kupić proszek, plyn do plukania, tabletki do zmywarki, i jeszcze srodek do prania tapicerek bo narożnik woła o pomstę do nieba!

Wogóle w temacie proszku, dziewczyny w czym pierzecie i polecacie??? Ostatnio kupiłam Persil, ale jakoś niedopierał mi niekiedy... Kupiłam Vizir w ktorym prałam od zawsze, ale moze wy polecicie coś dobrego?

Jutro u syna w przedszkolu jest Mikołaj. Alan się strasznie cieszy ze dostanie prezent. Nie mówi co ma sie w nim znalesc czy co by chciał, ma byc poprostu prezent:)

Ustica Ogromne gratulacje. Bardzo się cieszę z ludzie z problemami (czyli tak jak ja) nie poddają się i w koncu wygrywają taką walkę:)

Malutkans Alan popłakiwał tylko w pierwszym tyg wrzesnia, i to pani mówiła ze przy rozstaniu z rodzicem, bo potem juz ładnie bawił sie z dziecmi i nie płakał. Teraz chodzi nawet chętnie. Dziś odebrałam go o 14.30 i wcale do domu nie chciał iść. Jak dalej bedzie tak zadowolony to bedzie siedział troszkę dłużej.
A wy o której godzinie odbieracie dzieci z przedszkola?

Mississ oooo ja warzę i mierzę dokładnie tyle samo co ty :P
Tylko nie wznam wymiarów obwodowych i moze lepiej niech tak pozostanie :)

Kasia ja przybrałam 13 kilo, które w sumie szybko mi po ciąży spadło. Teraz chciałabym tak nie więcej niż 10..

Gosia tez bym sie wkurzyła na brak wyników! Czekanie jest straszne! Ja 5 razy dziennie sprawdzam maila, bo mają mi przysłać wyniki z krwi pobranej do badan prenatalnych.

MałaZosia zamówiłam wczoraj te legginsy, teraz czekam az przyjdą.

Nic trzeba isc spac, dobrej nocy!

Mamuska - ja tez rodzilam na Inflanckiej. Szpital super, bo nowy. Ja mialam dużą sale 2 osobową. Byłam tam tez na patologii i troche gorzej, bo tam przepelnienie mieli. Za to opieka lepsza. Na poloznictwie zależy od poloznej, jak przyszla fajna to aż miło się robiło....dała dodatkowe znieczulenie :-) wlasciwie zawdzieczam im życie córki, bo wywolywali mi poród i mialam ciągłe ktg. Mojej 2 razy tentno spadało w przeciągu 4 godzin. Gdyby nie to ktg to nie wiem jakby bylo. Mialam cesarke na szybko, 4 razy obwinieta pepowiną byla:-( zamierzam tam rodzic po raz drugi.

Ginger - jak ja ci zazdroszcze kupionych juz prezentow. Kurcze, co roku sobie obiecuje, ze zrobie to wczesniej. Pewnie skonczy sie weekendem cudów, czyli zakupmi na szybko w najwieksze kolejki :-(

Czesc z rana:)
Sosnowiczanka ja piore kapsulkami ariel i jestem z nich bardzo zadowolona.

Gosia ja bym ich tam rozniosła chyba, dodatkowy stres tylko stwarzają.

Chyba waga mi oszalala bo ostatnio nie ograniczalam się z am am a schudlam 2kg. A może moja waga chciała mi humor poprawić ha ha :D

reklama
Ja mam kapsułki persila chyba piora fajnie, ale denerwuje mnie to że po praniu w kołnierzu zostaje mi taki Gil chyba z tej otoczki.... jak to wyjmuje to mam zwrot :-P
W proszku piore tylko ręczniki i pościel.
Takie zwykłe ubrania np ciemne lubię prac w klebuszku z biedronki tani i się u mnie sprawdza
Co do płynu zakochalam sie na zimę w złotym lenorze hmmmm pachnie jak perfumy suuuper
Ale dzis ciemno jakoś ponuro ble

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry