reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy czerwcówek

hejka.. dopiero znalazłam chwilę..rano zawiozłam dawida do przedszkola ale nie wiem czy dobrze zrobiłam bo kichał i zaczął znów kasłać;/ no szlak mnie trafi niedługo z tymi chorobami:( ja też jeszcze nie do końca zdrowa i tak to się ciągnie w nieskończoność..

mamaAnia zdrówka! na gardło już kiedyś pisałam roztwór wody z solą i płukać. mi pomaga ale jest obrzydliwe;/

Smile nie dziwię się, że jesteś w rozsypce..przyzwyczajenie jakieś jest do UK a przed Tobą koniec pewnego etapy w życiu. Przytulam:*

lolcia tak jak napisałam nie wyzdrowiałam jeszcze;/

MalaZosia powodzenia w pracy;)

Kasia trzymam kciuki za udaną wizytę;)

reklama
Kasia nie moge go znalezc :( cholercia nie wiem gdzie ta kartke wcisnelam. To kara za to, ze nie trzymam przspisow razem :D ale obiecuje poszukac :)

hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo -jakos czasu brak ... powiedzcie mi czy jak mam l4 do poniedzialku to lekarz moze mi je przedluzyc w piatek? jak to jest bo chcemy jechac szybciej na swieta w gory a tak musielibysmy czekac do poniedzialku wieczor...

jej ale tu smakowicie :)
martyna współczuję buntu...Jak to mówią "małe dzieci mały kłopot", ja już widzę jak mój niespełna roczny potrafi sie rzucić na podłogę z płaczem, jak mu czegoś zabraniam, wiec co będzie za rok...
a jak zdrówko u Was?
malogos dziś z kolei moje dziecior ma gorszy dzień, ma zły humor odkąd wstał :)
wątróbka...mój koszmar z dzieciństwa...
mamaAnia zdrówka! Ja zawsze płuczę wodą z solą lub sodą no i pożeram czosnek, ile wlezie :)
koga dobre to :D Zamiana na psa hehe
mamamm współczuję...Pewnie to będą smutne święta...
kasia dobrze kojarzę Ty dziś usg masz? i jak?:)
asiorek wydaje mi się niestety, że nie...Może wystawić tego samego dnia, dzień wstecz lub dzien do przodu...Tak mi się przynajmniej wydaje, ale mogę się mylić.

Cześć dziewczynki :-) Cały weekend miałam zajęty; mieliśmy gości, P. zrobił pyszny obiad ( a właściwie dwa),no i dawno tak fajnej atmosfery towarzyskiej nie było.:)
Na krew-tarczycę nadal się nie wybrałam,do końca tygodnia muszę się zmobilizować.:sorry: Póki co,nic nowego. Postaram się nadrobić co tam u was. ;) I ostatnio non-stop coś jem. Dziecku nawet czekoladki z lodówki wyjadam.:szok:
Odliczam oczywiście dni do 5.01,wizyta u gin i usg.:-D I nie mogę przestać; nic na to nie poradzę,ale czytam jak nakręcona o porodach,znieczuleniach itp. W sumie rodziłam w 2009 roku,więc kawałek czasu.:-p
Boszszsz..a teraz mam ochotę na chipsy.
A tak w ogóle,to co z naszą tabelką czerwcówek?? Bo coś się zastała.:-p
I wklejajcie fajne przepisy na wątek kulinarny,bo coś czuję,że niebawem będę z nich korzystać. :-D Włączyła mi się niesamowita wprost "gastrofaza" haha.

Ja juz w przychodni mam wizytę na 18 więc trzymajcie kciuki dziewczyny za mini fiuteczka i dobre wyniki :D

Malutkans wywal te grzyby bo na bank masz tam larwy których nawet nie widać

reklama
Do góry