KOGA - no gratulacje dla babinki

nasza familia robiła imprezę dla mojej babuni w marcu na 90 urodziny . Super są takie spotkania, u nas było 55 osób i to same dzieci mojej babci, wnuki, prawnuki i pra prawnuki

Piękny wiek! Możecie zaśpiewać babci - sto la to za mało, 150 by się chciało!
Sosnowiczanka - mi najbardziej podoba się 1 torebka mega fajna
Ewcik - gratuluję jajeczek

ważne, że wszystko ok!
MyszkaJoasia - super ciuszki, aż szkoda za te pieniądze nie kupić

mnie mamuśka dzisiaj na lumpy wyciągnęła i jak wpadłam w te maleńkie wieszaczki to wyszukałam takie słodkie bodziaki, że je zakupiłam, 10szt za 12zł

tyle, że u mnie jeszcze unisex muszą być, bo niunia nogi ściska i nie można nic dojrzeć
Kasia - a robiłaś śledzie pod pierzynką? Warstwowo układa się w naczyniu podsmażoną cebulkę, na to wymoczone pokrojone w kostkę śledzie, na to majonez, ugotowana utarta marchew, majonez, ugotowane utarte ziemniaki, majonez, ugotowane utarte buraki, majonez, ugotowane utarte jajeczka

mniamiiiii
Ja chatkę mam czyściutką, na bieżąco robię porządki, mam mi pomogła w myciu okien za co jestem jej niezmiernie wdzięczna, bo w całym mieszkaniu mam takie od sufitu po podłogę, więc roboty przy nich jest.. W poniedziałek robimy zakupki i zacznie się gotowanie i pieczenie, ajjj

)
Choinkę mamy od wczoraj, żywą bo innej sobie nie wyobrażamy mieć. Jeszcze mieliśmy na nią pomysł, żeby ociosać dół także wygląda super

większość ozdób kupiona, ale robiłam jeszcze sama takie gwiazdki z drewnianych klamerek i srebrnych koralików - czasochłonne, ale satysfakcja gwarantowana