reklama

Pogaduchy czerwcówek

Witam po świętach u nas święta udane, spokojne. Jeśli chodzi o sylwka to imprezka u nas ale na spokojnie z nami 3,4 pary będą. Ja dziś mam dzień leniucha coś mnie kuje w boku i leże sobie hihi
Karotka super że córka zadowolona z prezentów. Ja tez mam wizytę 5.01 już nie mogę się doczekać .
Koleżanka pożyczyła mi bo już nie potrzebuje detektor tetna płodu AngelSounds i słuchałam dziś moją dzidzie :) a jeśli chodzi o ruchy to tez nie mogę się już doczekać

reklama
Pampersy nr 1 od zawsze. Huggies mi nie pasowały bo przeciekały. A z Rossmana to tylko pieluchomajtki jak juz młody chodził. Były najlepsze :) I teraz podobnie będzie - najpierw Pampersy a potem te pieluchomajtki :) Na pewno zakupimy ze 2-3 mega paki w jakiejś promocji. Nie wiem kiedy się kolejny rozmiar wprowadza - nie pamiętam. Ale pamiętam, że młody szybko zrobił się tłuściutki i niedługo na 2 przeskoczyliśmy :)

Malutkans wiesz, ja tydzień temu poczułam pierwszy kopniaczek i od tamtej pory cisza, więc chyba sobie wmówiłam. No i zaczynam sie trochę martwić czy aby wszystko ok. Ze starszą córką poczułam ruchy koło 20 tygodnia, a z młodszą chyba koło 18, a tu jeszcze nic konkretnego nie czuję.
Mammamila Przy pierwszy dziecku kupowałam pampersy i huggisy. Przy drugim zaczęłam od pampersów, a potem wszystkich po trochę, dady też używałam i nie były złe.
Przy najstarszej na początku używałam jeszcze tetry, to był hardcore:-D Naczytałam się, że to najzdrowsze na początku dla dziecka, tiaaaa, wszystko było zlane:-D

Teraz może na początek kupię pampersy, ale potem zależy co będzie w promocji pewnie;-)

Minka słyszałam o tej pościeli feretti, faktycznie jakościowo dobra? Bo ja muszę poszewki kupić a na allegro taki wybór ze nie wiem co wybrać.

Ja mam dwie wanienki, krzesełko do karmienia, wózek parasolke i ciuszki chłopięce ale takie wieksze. Dla noworodka z ubranek mam 5 par skarpetek haha :))

Smile pościel feretti dobrej jakości jest. J mam kołdrę i poduszkę i normalnie prałam j w pralce i nic się z nimi nie stało, a poszewki na kołdrę i poduszkę mam 1 komplet też feretti i też jakościowo dobre. Miałam jeszcze ochraniacz do łóżeczka, ale chyba się go pozbyłam.

hej dziewczyny jak tam objedzone
ja wlasnie wrocilam z gor od rodzinki przed wyjazdem mialam jeszcze wizyte u gina no i moja szyjka sie skrocila na domiar wszystkiego caly pobyt bolal mnie brzuch . a wlasciwie podbrzusze. i mam stresa. zastanawiam sie czy to nie za szybko..

reklama
Witam sie po swietach Dziewczyny!
Malgos bardzo mi przykro z powodu Twojego taty...
Srodki uspokajajace skonsultowalabym z lekarzem... Zycze Ci duzo sily!
Mama milla my caly czas uzywamy pampersow, ewentualnie bella happy. Rosmanowskie ucZulaly mlodego, kiedys kupilam tez jalies w super pharm ( ichniejsze i przecielaly), ktos mi mowil, ze tescowe jalies sa ok, ale dla mnie beznadziejne bo nieuciagliwe!
A na ,,pociesEnie" Ci powiem, ze przez pierwszy miesiac Mlodego odparzaly wszystkie pieluchy tak ze rany mu sie robily i zakladalam mu otulacz a w niego podklad poporodowy;D;D;D w ciagu dnia wietrzenie i tak ku dupke wyleczylam i spr nam sie masc cholesterolowa ( taka robiona ba recepte, ale naturalna - za jakies grosze;) )
Kasia znajomi maja jane mumm, nie wiem tylko czy tej sam ( zaraz zerkne na watek) i bardzo mi sie podoba!
SosnowicZabia gratulacje dla siostry! Jak tam sie czuje? Jak maluszki?
Nati udalo sie usg zrobic?

Asiorek pewnie prZybdziecku ciezko, ale odpoczywaj jak najwiecej... A kiedy masz wiYte?

U bas swieta milo zlecialy, teraz urzedujemy u tesciow, wiec nadal wypoczywamy;)

Ja wczoraj poczulam kopniaczka, ale os tamtej pory cisza;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry