Cześć Dziewczyny,
My z Młodym już po spacerku, chłopdno, bo chyba minus 10 u nas, ale słonko świeci i nawet przyjemnie jest.
Lolcia mam podobnie jak Ty, jak mogę pisać to cisza, a jak nie mogę to tu się dzieje, a potem siedzę i nadrabiam
Czoperka witaj

piękna podróż poślubna, zazdroszczę...
mississ hej, fajnie, że jesteś! A wytrzymasz na pewno, jeszcze będziesz narzekać, że już maluch mógłby wyjść!

a i bardzo dobrze, że tak kontrolujesz sytuacje w szpitalu! Podziwiam, bo ja bym pewnie była sierotą, która nie umiałaby zawalczyć o swoje,...
Smile mnie właśnie w tej ciąży też często boli głowa i się zastanawiałam, czy ma to jakiś związek z ciążą...Bo w pierwszej nie miałam czegoś takiego!
a u nas minus 10 i nawet przyjemnie
kasia ja tam jestem zdecydowaną przeciwniczką nawet łyka alkoholu w ciąży. Bo tak naprawdę nie ma skotrolowanej ilości , która nie zaszkodziłaby dziecku, a jedna lampka wina w nieodpowiednim momencie i człowiek pluje sobie w brodę całe życie... Wiec polujmy na picolo
Nathalienne witaj (bo chyba jeszcze Cię nie przywitałam

)
koga zazdroszczę gór! Wypoczywaj ile się da
ciasteczko na pewno sie spodoba

Fajnie, ze juz trochę chodzisz, a kiedy masz kontrolę szyjki?
ja też mam prenatalne 28 stycznia

w 22 tc i już się doczekać nie mogę
Gosiula ach te urzędy
i powiem Wam, ze nawet mnie nie skusiłyście tym ciastem czekoladowym heh w ciąży z Antkiem dałabym się pokroić za te ciacho, a w tej ze słodyczy to ewentualnie kwaśne żelki, a tak słodyczy mogłabym nie jeść.