reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Ciasteczko ja mam badanie ustalone na 18:20 więc Ty pewnie ze wczesniej ustalałas bedziesz miała jeszcze wczesniej :) Moze jakbys dzis jeszcze zadzwonila to się dowiesz bo chyba dopiero kolo 15 wszystko zamykaja, z tego co widze po sklepach itp. :tak:

Smile a wiesz ze nie wiem :baffled: miałam teraz takie "przewiniecie tasmy" jak w filmach bo z tego wszystkiego nawet nie odpakowywałam z tej siateczki i nie dotykałam O.o juz lece sobie pomacac :D W sklepie jeszcze widziałam chyba pieluszki bawełniane (?) własnie tez we wzorki z Motherhood o ile dobrze pamietam i tez moglam sobie podotykac, ale ja zakrecona jeszcze ogladaniem wózków bylam :D spokojnie - nadrobie, bo pewnie znowu sie tam w tygodniu/nastepnym wybierzemy :-)

Poduche tzn. ten kojec do spania miałam kupic ale w sklepie jest drozszy o 50zl niz w internecie i zostały same takie nijakie kolory to sobie jeszcze machne zamówienie dzisiaj :-)

Witam w ostatni dzień roku ;-)
Ja tylko tak na szybciutko...Znajomi mają do nas wpaść,pewnie zostaną na noc,więc też chyba jakąś sałatkę zrobię (może grecka?:confused: a jak nie,to ukradnę jakiś przepis od was hehe),a P. zajmie się czymś ciepłym,bo jemu to lepiej wychodzi. :-p
Kupiłam sobie olejek lawendowy do kąpieli wczoraj,więc zaraz wrzucę się do prania,trzeba wyglądać jak człowiek...Bo gdyby nie znajomi,to pewnie siedziałabym w dresie i tyle.:-D
Co do napojów,to nie pozwoliłam na żadne mocne alkohole,tylko piwo,ewentualnie szampan,dla mnie oczywiście piwko bezalkoholowe.;-)
Lecę do tej kąpieli,może jeszcze później się odezwę,buziole.:*

Mamuska - sto lat dla syneczka. Ja to sie poryczalam na roczku Niny, taka dumna bylam. I tez dalej nie chce sie wierzyc, ze ten k szybko minął.

A ja sie pochwalilam, ze Nina zdrowa a tu pobudka w nocy 38 stopni i placz :-( dostala panadol i na razie jakos sie trzyma.

Dziewczyny - szczesliwego nwego roku :-)

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy.

Dziś mieliśmy siedzieć w domu ale znajomi zadzwonili, żebyśmy przyszli do nich bo sami będą z synkiem więc idziemy..a, że to dwa domy dalej do bliziutko. Zrobiłam już sałatkę grecką, kupiłam śledzie z octu i zrobiłam ze śmietaną ( już się obżarłam), usmażę jeszcze kotlety mielone i zrobię ciasto to jutro będzie do kawy.

Co do wątku zamkniętego to ja nie mogę się doczekać;) bardzo chciałabym Was "poznać" ze zdjęć bo wtedy zupełnie inaczej się pisze wiedząc już jak wyglądamy;)
tak przedstawia się nasza rodzinka w oczach Dawidka..namalował nas sam jak wstał rano:) od razu zaznaczam, że ja mam w brzuszku dzidziusia a tata na klacie włosy:D

Chciałam Wam wszystkim życzyć udanej zabawy sylwestrowej a w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, zdrowia, pociechy z dzieci, dużo miłości od mężów i partnerów i szczęśliwych porodów:****

Ostatnia edycja:
O tak wątek zamknięty to super pomysł:D

Ja leżę bo chyba przesadzilam z gotowaniem ale na razie bez nospy daje radę.

Oczywiście życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku.
Zdrowych dzieci, szybkich i lekkich porodów. :)))

Malgos ma talent synus:D

Ja zabieram się za ciacho, reszta gotowa.

Dziewczyny najlepszego w Nowym Roku, spokoju, uśmiechu na codzień, dużo zdrowia i miłości. Lekkich, szybkich i w miarę bezbolesnych porodów:*

Małgos pięknie synek namalował :) i w końcu wiemy jak mniej więcej wyglądasz :D juz się nie mogę doczekać aż nasz zacznie malować coś oprócz kresek ;)

Dziewczyny życzę wam spokojnego sylwestra nie pijcie za dużo :D hihi i objadajcie się do upadłego :D

Hej ja tal na szybko!
Wszystkiego dobrego na Nowy Rok Dziewczyny!
Dziekuje bardzo za zycEnia w imieniu Antka;)
Nati mi sie tez zbiera na placz, a prwnie bardziej to do mnie dotrze na imprezie roczkowej... Ale wierzyc mi sie nie chce, ze to juz rok...
I powiem Wam, ze odkad Mlody jet z nami nie wyobrazam sobie jak wygladalo nasze zycie zanim sie pojawil! Ile radosci daje taka mala istota! To tak mnie na reflekse zebralo;)
Lol ia nooo to drugo porod elegancki! Trzeci jeszcze latwiejszt bedzie;)

Ja teraz tez sie boje porodu... Skurcze mialam od 18 urodzilam o 6... Rodzilam 4kg bez znieczulenia i z vacum;/ wspominam slabo, noo ale damy rade;)

A watek zamkniety super sprawa. Na grudniowkach huz tylko na takim jetesmy:)

Jeszcze raz wszystkiego dobrego!

reklama
Dziewczyny Wszystkiego dobrego w Nowym 2015! Niech sie spelnia wszystkie marzenia! Zdrowka i radosci na kazdy dzien!
MALGOS piekny rysunek:) ja tez juz kilka podobnych mam :)
MAMUSKA sto lat dla synka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry