reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Co do przygotowan to nasz czeka przeprowadzka- mam nadzieje ze zdazymy do czerwca:) uwazajcie dziewczynki bo teraz slisko a upadki niewskazane.
My sie zbieramy i trzeba po corcie jechac.
Kasia nasz pies to nawet na dwor nie chce wychodzic, tal sie boi.. chociaz mam wrazenie ze i tak jest lepiej niz rok temu. Dajemy mu cos na uspokojenie od trzech dni ale to nie wiele daje..

Kasia haha u mnie właśnie się tak zaczęło ze dział mięsny omijalam szerokim łukiem:)
Jak będzie chłopak to zdziwię się bardzo :D

Kornel? Ale fajnie:)

Minka o to fajnie że wózek będziesz miała. Ja się rozgladalam za używanym ale ludzie taka cenę dają ze wolę trochę dołożyć i mieć nowy.

U nas wózek dziadkiem fundują zawsze, jakas taka tradycja he he:D:D

Widzisz Smile coś w tym jest ha ha Minka ty jesteś ewenement na ciazowa bezobiawowa skalę swiatowa no chyba że już poprostu nie pamiętasz he he :*

Kasia nie no, aż tak dawno to nie było;-) Zawsze miałam co najwyżej lekkie mdłości kilka razy dosłownie, ale za to wstętdo różnych potraw miałam. Za to inne objawy i owszem, ale nieuciążliwe. Generalnie bardzo lubię być w ciąży:-)

W takiej jak teraz jestem też mi się podoba, pytanie kiedy będzie mi już brzuchol przeszkadzał, przypuszczam że 8,9 miesiąc będą ciężkie.

Ja serio z mają przechodzilam katorge od samego początku:(

Ja już zapowiedziałam że z 3 dzieci nici, w tej ciąży czuje się tragicznie. Brzucha mnie mam wcale i chyba mnie to wszystko gniecie. Wieczorami robi mi się bańka tam gdzie żołądek. Zgaga mnie pali. Wszystko na co mam ochotę, ziem kes i wszystko mi się podnosi.
Kończę narzekac.

A mi się właśnie nie podoba w tej ciąży. W poprzedniej to ja miałam luksus a tego nie docenialam.

Mama ja też mam właśnie taką teorię ze nie mogę jeść bo dziecko mnie gdniecie. Brzucha dużego nie mam a dzidzia gdzieś się mieścić musi.

reklama
Witam sie w Nowym Roku!
Wracamy wlasnie do domu i zagladam. Wczoraj siedzielismy do 4, wiec przed 5 poszlam spac, bo akurat Mlody soe prEbudzil, wykapalam sie... A dzis padam;p
Sosnowiczanka ne, termin mialamna23.12 wiec liczylam ze ur jeszcze przed swietami.
Noo ja swojemy roczniakowi tez nie jestem w stanie wytlumaczyc, zeby soe na nie ,,rzucal" na brzuch;) ucze go glaskac, ale wtedy lapie mnie za pepek i sie cieszy;)
Ciasteczko noo sto lat dla taty;)
Myszkajoasia zdrowka!!!
Smile no niestety zdarzaja sie tKie sytuacje, ale jak nic sie nie dzieje to bedzoe ok!
Mamamm u nas tez zarcia zostalo mnostwo...
Ja w puerwsEj w 19 tc mialam mniejsY niz teraz;)
MalaZosia oj to prawda! ;)

A co do wyprawki to sporo mam po synku. Jak bedzie chlopak to i ciuszki beda, a jak dzieuszka to szal zakupow;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry