reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dzien dobry!
Wpadlam na chwile zobaczyc czy Malgos sie odzywala.. Pewnie jest tak jak piszecie-zostawili ja na obserwacji..
Idziemy na rodzinny spacerek bo ladne sloneczko za oknem.
Milego dnia!

reklama
U nas dziś pięknie, sypie śnieg o 8.30 byliśmy już na spacerze. Pierwszy śnieg w życiu Antka. Biegał jak szalony. :) jak wstanie po drzemce idziemy na sanki.
Coś bym zjadla..

Miss super, że już do domku.

Kasia masz rację a co będziemy sobie żałować: )

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :)

Tort szpinakowy jest pyszny, powtarzam, że nie czuc tam szpinaku tylko efektownie to wygląda. Myślę, że każda z Was, nawet ta co nie lubi szpinaku by się zachwycała. Ale wiadomo jak to jest - strach przed nowościami albo dziwnymi połączeniami :)
Ciasto marchewkowe uwielbiam. Z buraka jeszcze nie jadłam ale chętnie wypróbuję. Nawet nie wiedziałam, że takie ciacho można zrobić :)

Mississ- gratki i gratki potwierdzonej cipulindy. Na pewno nic nie wyrośnie, raczej to mało prawdopodobne. Mam nadzieję, że u mnie w czwartek na wizycie nic nie odpadnie i chłop będzie na bank :)

Małgoś- nie doczytałam jeszcze czy juz dzis pisałas. Jestem w trakcie nadrabianiai trzymam kciuki, że to nic poważnego.

MyszkaJoasia - dość często się kłócicie z Twoim chłopem, gdzieś musi tkwić przyczyna. Może on nie dorósł? A może Ty się za bardzo wszystkiego czepiasz? Powinniście porozmawiać. Szczerze. Czy takie kłótnie przed ciążą też sie zdarzały? Czy dopiero teraz? Nie znamy sytuacji u Was. Napisz więcej szczegółów byśmy mogły Ci doradzić jeśli chcesz :) Przytulam

No doczytałam... co za bydlak bo inaczej nie jestem w stanie opisać... jak tak można?? Dom samotnej matki? Ale nie martw się, jak dziewczyny piszą 3500 zł + alimenty to całkiem niezła kwota. Grunt by znaleźć miejsce do zamieszkania. nawet stac Cię na wynajem jakiegoś małego mieszkanka. A jego miej w głęboko w d.

Mama-mila - pieluchomajtki z Babydream z Rossmana. Na pewno będziemy ich używać jak Junior będzie już chodził. Są wygodne i wogóle byłam z nich bardzo zadowolona.

Biżuteria - uwielbiam kolczyki. Co chwilę jakieś kupuję i jest to też najlepszy prezent dla mnie (cała rodzina o tym wie), bo zawsze trafiony :) Natomiast nie nosze pierścionków, bransolet czy naszyjników ani zegarków. Nie lubię :)

Remont - ja też juz bym chciała ale na razie kasy na to nie ma. Remont w planach w marcu ale ja to bym chciała teraz, zaraz, już :))))

Na razie wklejam i dalej nadrabiam

To nadrobiłam tyle na ile. Też mam dziś dzień lenia, młody sie bawi a niedługo idziemy połazić po śniegu. Pospałam do 10-ej :P Młody tez jakoś koło 9-ej wstał. Pranie muszę wstawić i trochę ogarnąć ale wcale mi sie nie chce :)

Mam nadzieję, że z Małgosią wszystko ok.

Ruchy - w poprzedniej ciąży czułam je szybciej a była to pierwsza ciąża. Tusza i waga mi się nie zmieniła więc nie jest to też grubość tkanki tłuszczowej. Nie wiem dlaczego tak jest bo przecież powinno być odwrotnie. Owszem już czułam lekkie ruchy ale od kilka dni cisza kompletna. Nawet wczoraj mi się zdawało, że mi piersi zmalały i brzuch też :szok: Ale to byłoby co najmniej dziwne zważywszy, że generalnie nic mi nie dolega. No ale za 3 dni wizyta to sie uspokoję mam nadzieję.

Mam newsa!:-D:-D zostaje w szpitalu :-P phi! Polozna sie smiala ze ich musztruje hahaha. Cholestaza mi wyszla. Najsmieszniejsze jest to ze dwa pobyty tu w szpitalu prosilam o wyniki ast i alt i nikt mi kuzwa nie chcial zrobic a zawsze podkreslalam ze mialam cholestaE i mam swiad stop i rak. No i jak mi krew pobierali do operacji ja patrze a oni mi nie wpisali prob watrobowych i mowie do poloznej co za dziady to ona mi wziela i dopisala. I tu mnie wywalaja a jak zaczeli karte przegladac szpitalna i wyniki prob to wpada moj doktor i mowi ze wyszly zle ze norma 30 a ja mam ponad 200... kumacie?? Jakie jaja ? Pacjent poucza i wymusza juz nawet nie na lekarzu zeby wyniki ci zrobili?? Parodia... to sie do gazety nadaje jak Boga kocham.... no i gdyby nie polozna ktora juz pewnie miala dosc mojego gadania z ta cholestaza i gdyby mi tego nie zaznaczyla. Wyszlabym do domu i wrocila za pare dni do plukania. Kuzwa smiech na sali... polozna juz ma dechy ze mnie.

reklama
Kasia haha jeszcze trochę i się przekonamy:D
Widziałam reklamę ale nic więcej o nich nie wiem.
Te rossmanowe używalismy dużych rozmiarów i pielucho majtek ale mi jakoś nie podeszly specjalnie.

Ja chciałam iść na spacer z Igorem ale chyba sobie odpuszczę jeden dzień bo przez dwa dni gorączkę miał, dziś trochę lepiej ale nie chce go załatwić bardziej.

Miss ty to masz przeboje o matko i corko. Jak nie jedno to drugie a do tego dochodzi ze palcem masz im pokazywać co mają robić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry