Witam się i ja
Tort szpinakowy jest pyszny, powtarzam, że nie czuc tam szpinaku tylko efektownie to wygląda. Myślę, że każda z Was, nawet ta co nie lubi szpinaku by się zachwycała. Ale wiadomo jak to jest - strach przed nowościami albo dziwnymi połączeniami

Ciasto marchewkowe uwielbiam. Z buraka jeszcze nie jadłam ale chętnie wypróbuję. Nawet nie wiedziałam, że takie ciacho można zrobić
Mississ- gratki i gratki potwierdzonej cipulindy. Na pewno nic nie wyrośnie, raczej to mało prawdopodobne. Mam nadzieję, że u mnie w czwartek na wizycie nic nie odpadnie i chłop będzie na bank
Małgoś- nie doczytałam jeszcze czy juz dzis pisałas. Jestem w trakcie nadrabianiai trzymam kciuki, że to nic poważnego.
MyszkaJoasia - dość często się kłócicie z Twoim chłopem, gdzieś musi tkwić przyczyna. Może on nie dorósł? A może Ty się za bardzo wszystkiego czepiasz? Powinniście porozmawiać. Szczerze. Czy takie kłótnie przed ciążą też sie zdarzały? Czy dopiero teraz? Nie znamy sytuacji u Was. Napisz więcej szczegółów byśmy mogły Ci doradzić jeśli chcesz

Przytulam
No doczytałam... co za bydlak bo inaczej nie jestem w stanie opisać... jak tak można?? Dom samotnej matki? Ale nie martw się, jak dziewczyny piszą 3500 zł + alimenty to całkiem niezła kwota. Grunt by znaleźć miejsce do zamieszkania. nawet stac Cię na wynajem jakiegoś małego mieszkanka. A jego miej w głęboko w d.
Mama-mila - pieluchomajtki z Babydream z Rossmana. Na pewno będziemy ich używać jak Junior będzie już chodził. Są wygodne i wogóle byłam z nich bardzo zadowolona.
Biżuteria - uwielbiam kolczyki. Co chwilę jakieś kupuję i jest to też najlepszy prezent dla mnie (cała rodzina o tym wie), bo zawsze trafiony

Natomiast nie nosze pierścionków, bransolet czy naszyjników ani zegarków. Nie lubię
Remont - ja też juz bym chciała ale na razie kasy na to nie ma. Remont w planach w marcu ale ja to bym chciała teraz, zaraz, już

)))
Na razie wklejam i dalej nadrabiam