reklama

Pogaduchy czerwcówek

Haha już bardziej się chyba nie da nagromadzic. Muszę miejsce robić dla malucha bo zaraz zacznal się ciuszki i inne duperele a ja nie mam gdzie tego układać ale do usg mam czas czyli jeszcze 2 tyg...zdążę dam radę :D

reklama
Haha nie planuje ale jak mnie najdzie to kto wie :D

Ja już dni odliczamy do usg a potem mężowy przylatuje i jak wraca do uk to będzie prawie marzec hihi do czerwca to już wtedy zleci raz dwa

Dzieki dziewczyny. Szkoda mi bidulka i w dodatku tak sie cieszylam tym przedszkolem.
Smile mi tez sie nic nie chce moze to wina poniedzialku?? :D planujesz wyslac mlodego do przedszkola??
Ciekawe jak tam Malgos nie odzywa sie. Mam nadzieje, ze nic powaznego sie nie dzieje

Lolcia powiem ci ze bardzo się zastanawiam i część osób mnie namawia a część mówi zęby został. Bo jeśli pójdzie to od września i na rok bo potem zerówka a ja nie chcę go dac na cały dzień tylko na kilka godz jak w uk a oni tak nie chcą , wola dZiecko na cały dzień bo na nim więcej zarobią. No i jeszcze to że jednak będę siedzieć w domu z maluchem więc Igor mógłby zostać w domu...i sama nie wiem.

Kasia ty uważaj z tą pipka bo jak się okaże ze to chłopak? :D

Hej, wesLam i ja na szybko, zeby sprawdzic wiesci od Malgos... A tu widze cisza... Pewnie Ja na obserwacji zatrzymali, ale wierze, ze jest ok!
Lolcia ja czesto robie tak, ze pisze w notatniku, bez problemu przewijam, zeby wam odp, a ptem wklejam;) i nic sie nie kasuje;)
Justyna tnij, ja tez ost scielam do ranion, a mistrzem jest moja siostra, ktora z wlosow do pasa scirla do brody! Wyslala mi foto trzech grubasnych warkoczy. A wyglada pieknie!
Myszka i co? Przespal sie Twoj gacet z problemem i sie zreflektowal choc troche? Czy nic?

Chyba kazdy czeka na info od malgosi... od rana zagladam...
Mnie dzis wywalaja do domu. Byl moj gin i nawet nie zamienil ze mna slowa juz nie wspominajac o patrzeniu na mnie. Chlop dr wyksztalcony obraza majestatu jak dziecko... brak mi slow. No ale coz nie widze dalszej wspolpracy skoro tak sie zachowuje...

reklama
Miss - dobrze, zmień lekarza ;) Zasługujesz na takiego, który się porządnie Wami zaopiekuje! ;)

Mamuśka - może to i niezły pomysł z notatnikiem :)

Kasia - Ty to potrafisz zmotywować, nie ma co "Zrób sobie dzień lenia" ;d

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry