Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Haha już bardziej się chyba nie da nagromadzic. Muszę miejsce robić dla malucha bo zaraz zacznal się ciuszki i inne duperele a ja nie mam gdzie tego układać ale do usg mam czas czyli jeszcze 2 tyg...zdążę dam radę
Dzieki dziewczyny. Szkoda mi bidulka i w dodatku tak sie cieszylam tym przedszkolem.
Smile mi tez sie nic nie chce moze to wina poniedzialku?? planujesz wyslac mlodego do przedszkola??
Ciekawe jak tam Malgos nie odzywa sie. Mam nadzieje, ze nic powaznego sie nie dzieje
Lolcia powiem ci ze bardzo się zastanawiam i część osób mnie namawia a część mówi zęby został. Bo jeśli pójdzie to od września i na rok bo potem zerówka a ja nie chcę go dac na cały dzień tylko na kilka godz jak w uk a oni tak nie chcą , wola dZiecko na cały dzień bo na nim więcej zarobią. No i jeszcze to że jednak będę siedzieć w domu z maluchem więc Igor mógłby zostać w domu...i sama nie wiem.
Kasia ty uważaj z tą pipka bo jak się okaże ze to chłopak?
Hej, wesLam i ja na szybko, zeby sprawdzic wiesci od Malgos... A tu widze cisza... Pewnie Ja na obserwacji zatrzymali, ale wierze, ze jest ok!
Lolcia ja czesto robie tak, ze pisze w notatniku, bez problemu przewijam, zeby wam odp, a ptem wklejam i nic sie nie kasuje
Justyna tnij, ja tez ost scielam do ranion, a mistrzem jest moja siostra, ktora z wlosow do pasa scirla do brody! Wyslala mi foto trzech grubasnych warkoczy. A wyglada pieknie!
Myszka i co? Przespal sie Twoj gacet z problemem i sie zreflektowal choc troche? Czy nic?
Chyba kazdy czeka na info od malgosi... od rana zagladam...
Mnie dzis wywalaja do domu. Byl moj gin i nawet nie zamienil ze mna slowa juz nie wspominajac o patrzeniu na mnie. Chlop dr wyksztalcony obraza majestatu jak dziecko... brak mi slow. No ale coz nie widze dalszej wspolpracy skoro tak sie zachowuje...