reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Ja też bardzo się martwię. Jedynkę co mi przychodzi do głowy że zostawili ja na obserwacji a nie ma internetu w telefonie

Myszka jak pisała sosnowiczanka są jeszcze alimenty które musi tobie płacić. Lepiej poszukaj na spokojnie mieszkania, może przerwa dobrze mu zrobi a jak nie to będziesz miała spokój

Hej.
Mamma mnie przy kaszlu brzuch boli. W klatce raczej nie ale ten brzuch tak mi przy kaszlu kłuje.
Ciasteczko właśnie Myszka by przynajmniej miała spokój a to teraz najważniejsze przecież.

Uciekam zaraz na miasto. Mam chęć na jakieś małe zakupy a na 11 do fryzjera. Korci mnie ,żeby obciąć włosy i chyba to zrobie. A niech sobie M zapuszcza swoje jak tak lubi długie :tak:

Witam sie jestem zla jak osa!! Sie spisalam i mnie wylogowalo :[ napisze tylko, ze moje dzieci nie poszly do przedszkola. Kacperka wczoraj biegunka dopadla a wieczorem wymioty. Nie chce zeby inne dzieci cos zlapaly od niego.
Myszkajoasia twoj chlop jest gorszy niz dziecko. Nie wiem jak mozna takie rzeczy powiedziec kobiecie, ktora pod sercem nosi dziecko i to jego dziecko. Zrob tak jak radzi sosnowiczka. Jestes wspaniala kobieta i cudowna mamusia i poradzisz sobie bez niego. Jeszcze ci to na dobre wyjdzie. Zycze ci moja droga teraz duzo spokoju i abys w koncu odnalazla szczescie i radosc, ktora teraz ci zabrano :)
Malgos ??
Przepraszam nie nadgonie jeszcze raz tych wszystkich stron aby kazdej odpisac

mamamm - ja podobnie jak Justyna, przy kaszlu odczuwam kłucie w brzuchu, w kl. piersiowej spokój.

lolcia - Uuu, to można się wkurzyć ;p
No to nieprzyjemnie, szybkiego powrotu syna do formy i obyś się od niego nie zaraziła.

Mi wczoraj pierwszy raz tak się stało, ścisk i bol że ciężko oddychać.

Lolcia mi też często został zdarzy, wtedy nerwy mi puszczają i nie pisze drugi raz.

Zdrowka dla Kacperka, my też to przerabialismy.

Lolcia zdrówka dla synka

Dajcie mi kopa w tyłek bo powinnam iść sprzątać, ogarniac jeszcze ten remont a ja leżę w najlepsze i kompletnie nie chce mi się nic robić.

reklama
Smile zrób sobie dzień lenia:D sprzątanie nie ucieknie co najwyżej nagromadzi :D

Lolcia zdrowka dla syna oby nie jelitowka.

Justyna tnij, zrób sobie dobrze a nie patrz na chłopa, odrobina egoizmu na pewno humor poprawi:D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry