Hej
Ale produkujecie, ciężko za wami nadążyć...
Dziś zaczął mi sie 20sty tydzien ciąży. To az niemożliwe, przeciez ledwo wczoraj dowiedziałam sie ze jestem w ciąży... A tu juz połowa...
W piatek mam badanie prenatalne, wybiera się któraś może też w tym tym tygodniu?
MałaZosia bardzo ciekawy ten tort... Ale nie wiem, jakoś apetycznie mi nie wygląda. Wogóle to nie wydawało mi sie, dopóki nie doczytałam ze on jest na słodko

Ja za ZZO nie płaciłam, może zależy od szpitala?
I tez w poprzedniej ciąży jak czułam ruchy to takie wyrazne, a teraz raz czuje raz nie czuje a innym razem nie jestem pewna czy to wogóle ruchy...
Na szczescie ja nie mam problemu czy chce poród z mężem czy bez, bo na blok operacyjny nie wpuszczają

Poprzednim razem był ze mną(dopóki na cesarkę mnie nie zabrano oczywiscie) choć jakos szczególnie nie chciałam zeby był, ale byliśmy umówieni ze gdybym była skrępowana, czy z jakiegoś innego powodu chciała zeby wyszedł to ma wyjsc.
A mamy na porodówce nie chciałabym za nic we swiecie!
Kasia a ja zaś tez biżuterii nie lubię nosić, ale... Lubię mieć

Na co dzien noszę tylko bransoletkę lilou, obrączkę i jeden pierscionek. A tak to tylko na wyjscie coś zakładam. Ale jak pisałam lubię miec. Na swieta zamówiłam sobie kolczyki złote z perełkami i czekam az bedą gotowe, zeby lezały w szafce ;P
Maleducada ja chodziłam do szkoły rodzenia i tez sie okazało nieprzydatne mi wcale
Mamuśka my też bedziemy musieli zrezygnować z sypialni na rzecz pokoju dziecięcego... Ehhh, a takie wygodne mamy łózko...
Małgoś trzymam kciuki zeby z maluszkiem było wszystko dobrze! Daj znać jak wrócisz,
Smile jak ja bym chciała zeby mój M miał taki zapał do remontów jak Ty! Jesteś ekspresss!
Ja tez jestem wyjątkowo spokojna w tej ciąży i ciężko mnie zdenerwować
Mnie po porodzie bardzo duzo pomogła moja mama, bez niej nie wiem jak dałabym sobie radę. Ale ja miałam depresję poporodową, i w dodatku byłam po CC więc tu bez pomocy i tak by sie nie dalo rady. Tym bardziej ze mój mąż przez pierwszy miesiąc wogóle bał się wziąść Alana na ręce i trzymał go tylko wtedy jak ktoś mu go podał w rożku.
Mississ Swietnie ze wszystko dobrze!
Dziewczynka potwierdzona? Super! Bedzie parka w tym chłopczyk starszy, idealny model rodziny
MammaMila mnie sie forum nie zacina.. Może to wina pogody? Z rossmanowskimi pieluchami doczynienia nie miałam, ale raz kupiłam chusteczki ich i były strasznie cienkie i mało nasączone. Nie podeszły mi i wiecej nie kupiłam.