reklama

Pogaduchy czerwcówek

Mississ super! Juz nic tam nie wyrosnie;) jak to mowia do trzech razy sztuka;)
A kiedy Cie wypuszczaja
Maleducada noo wiem, ze niby nie takie male, ale jeszcze jeden pokoj by sie przydal...

Ja dzis tez mam dzien lenia...

reklama
Malutkans – puzzelki z lilousą super! Nie dośc, że cel szczytny to jeszcze pięknie wyglądająna nadgarstku :) Wstawiłam jedno zdjęcie z sesji póki co, jakdostanę więcej to wrzucę, chociaż jeszcze nie szalałyśmy bobrzunio niby jest, ale do zdjęć przydałby się jeszcze większy.No i fajnie by było jakby któraś bardziej ode mnie ogarniętakobietka zrobiła wątek zamknięty – to pewnie więcej z nas sięodważy wrzucić fotki :)
Ciasteczko – anie myślałaś może o przedzieleniu „stron” dla dziewczyn tymsystemem z ikei? Montuje się szyny na suficie (i chyba podłodze) iwstawia się takie hm.. podłużne pasy zw sztywnego materiału?
Kasia – tęczowe torty sąśliczne, zwłaszcza na specjalne okazje dla malucha, chociaż idorosły by się na pewno nie pogniewał :P
Martyna-mam nadzieję, że Twójchłop zmądrzeje i podoła całej sytuacji ;* Ale widać, że cośgo już rusza skoro do psychologa maszeruje :)
Mamuśka – zazdroszczę, żemasz męża z takim talentem. Ale będziecie wspominać na „stare”lata, hmmm fajnie fajnie :)
Malgos- spokojnie, może totylko krwiaczek ;* trzymam kciuki, żeby na strachu się obeszło,daj znać po wizycie :*
MyszkaJoasia – myślisz orozstaniu na poważnie? :(
Mississ – cieszę się żewszystko u Was się dobrze układa, a nawet i zamyka myśląc oszyjce, hihi :) no i będziesz miała w domu parkę, pięknie :)

Coś zacina mi się ostatnio naszeforum. Nie wiem czy problem tkwi łączu, czy w stronie.. Nie macieczasem takich akcji?
Edi szaleje, w sumie to jego pora natańce. Jak urodzi się w sobotę to zacznę się martwić :P będziejazdowicz, nie ma co.
A propos pampersów. Co sądzicie orossmanowskiej firmie babydream?

Hej

Ale produkujecie, ciężko za wami nadążyć...
Dziś zaczął mi sie 20sty tydzien ciąży. To az niemożliwe, przeciez ledwo wczoraj dowiedziałam sie ze jestem w ciąży... A tu juz połowa...
W piatek mam badanie prenatalne, wybiera się któraś może też w tym tym tygodniu?

MałaZosia bardzo ciekawy ten tort... Ale nie wiem, jakoś apetycznie mi nie wygląda. Wogóle to nie wydawało mi sie, dopóki nie doczytałam ze on jest na słodko :)
Ja za ZZO nie płaciłam, może zależy od szpitala?
I tez w poprzedniej ciąży jak czułam ruchy to takie wyrazne, a teraz raz czuje raz nie czuje a innym razem nie jestem pewna czy to wogóle ruchy...

Na szczescie ja nie mam problemu czy chce poród z mężem czy bez, bo na blok operacyjny nie wpuszczają ;) Poprzednim razem był ze mną(dopóki na cesarkę mnie nie zabrano oczywiscie) choć jakos szczególnie nie chciałam zeby był, ale byliśmy umówieni ze gdybym była skrępowana, czy z jakiegoś innego powodu chciała zeby wyszedł to ma wyjsc.
A mamy na porodówce nie chciałabym za nic we swiecie!

Kasia a ja zaś tez biżuterii nie lubię nosić, ale... Lubię mieć :)
Na co dzien noszę tylko bransoletkę lilou, obrączkę i jeden pierscionek. A tak to tylko na wyjscie coś zakładam. Ale jak pisałam lubię miec. Na swieta zamówiłam sobie kolczyki złote z perełkami i czekam az bedą gotowe, zeby lezały w szafce ;P

Maleducada ja chodziłam do szkoły rodzenia i tez sie okazało nieprzydatne mi wcale:)

Mamuśka my też bedziemy musieli zrezygnować z sypialni na rzecz pokoju dziecięcego... Ehhh, a takie wygodne mamy łózko...

Małgoś trzymam kciuki zeby z maluszkiem było wszystko dobrze! Daj znać jak wrócisz,

Smile jak ja bym chciała zeby mój M miał taki zapał do remontów jak Ty! Jesteś ekspresss!
Ja tez jestem wyjątkowo spokojna w tej ciąży i ciężko mnie zdenerwować:)

Mnie po porodzie bardzo duzo pomogła moja mama, bez niej nie wiem jak dałabym sobie radę. Ale ja miałam depresję poporodową, i w dodatku byłam po CC więc tu bez pomocy i tak by sie nie dalo rady. Tym bardziej ze mój mąż przez pierwszy miesiąc wogóle bał się wziąść Alana na ręce i trzymał go tylko wtedy jak ktoś mu go podał w rożku.

Mississ Swietnie ze wszystko dobrze!
Dziewczynka potwierdzona? Super! Bedzie parka w tym chłopczyk starszy, idealny model rodziny:)

MammaMila mnie sie forum nie zacina.. Może to wina pogody? Z rossmanowskimi pieluchami doczynienia nie miałam, ale raz kupiłam chusteczki ich i były strasznie cienkie i mało nasączone. Nie podeszły mi i wiecej nie kupiłam.

Mamma-mila mi forum śmiga bez zarzutów ;)

Sosnowiczanka - mi też się dziś zaczyna 20 tydzień ciąży ;P Ale wcale ten czas od początku mi nie przemknął, raczej właśnie dłuży mi się niemiłosiernie.

Sosnowiczanka rzeczywiście coś się dziewczynom pisanie włączył,że trudno nadgonić po całym dniu. Ja lubię szpinak ale tak jak dla Ciebie jakoś to połączenie nie wydaje mi się apetyczne. Co innego ciasto shreka ja pisała Kasia jedno z moich ulubionych, takie w sam raz , nie za słodkie , po porostu pycha.Ja chyba z raz kupiłam pieluchy rosmanowskie ale coś mi nie bardzo pasowały.
Mamma-mila mi się nie zacina, może masz jakiś słabszy internet , zresztą nie wiem bo ja zupełnie noga jestem z komputerami.
Mamuśka to ja się dziś z Tobą solidaryzowała i też miałam dzień lenia, takie totalne lenistwo calutki dzień.
MyszkaJoasia może to tylko jakiś chwilowy kryzys, może przerasta go ciąża i wizja drugiego dziecka. Musi się jakoś dobrze ułożyć. Napewno szczera rozmowa sie przyda. Trzymam kciuki ,żeby było między wami ok.
Małgoś trzymaj się. Mam nadzieje ,że to nic poważnego sie nie dzieje. Odezwij się bo my tu się martwimy.
Misiss super,że wszystko ok. No i gratulacje córeczki. Będzie piękna parka.

Boże dziewczyny u was już 20 tydzień a ja juz zglupialam który u mnie i sama nie wiem :-)

Mammamila rossmanowskie pieluchy są ok u starszego dziecka.

Missiiss super ze jest dobrze :-) i gratuluję dziewczyny :-)

I to koniec... Powiedział że ze mną jest coś nie tak i ze mam iść do psychiatry i poszukać se domu samotnej matki bo z miłości nic nie zostało ... Cóż... Widocznie byłam potrzebna jak mu nie szło teraz gdy dostał kredyt i zaczyna nowy biznes juz mu nie jesteśmy potrzebni... Szkoda ze rodzinę przez niego straciłam i nie mam nikogo... Tylko dzieci... Uj... W kur we z takim życiem...

MyszkaJoasia miałam sie nie wypowiadać, ale musze.
To nie z Tobą jest coś nie tak tylko z twoim chłopem. To nie tobie potrzebny jest psychiatra. Jak wogóle mozna powiedziec kobiecie która nosi jego dziecko ze ma szukać domu samotnej matki!!! W głowie mi sie nie mieści! Domu oczywiście musisz sobie poszukac bo z takim człowiekiem przyszłości nie stworzysz zadnej. Ani teraz ani nigdy tak naprawdę. Jesli znowu sie pogodzicie to potem zaś bedzie zle. Szkoda zycia i twojej młodości na takiego człowieka. Masz jakąś rodzinę- matką, ojca? Zwróc sie do nich o pomoc, bo nawet jezeli jestescie skłóceni czy co to w takich cięzkich sytaucjach czlowiek poznaje dla kogo jest w zyciu ważny i na kogo może liczyć...
Pisałaś ze zarabiasz 3500 zł. To nie jest mało. Wiele ludzi ma tyle po zliczeniu wspólnych zarobków a do tego jakby nie patrzec bedzie musiał płacić ci alimenty, czy mu sie to podoba czy nie!
Znam niejedną samotną matkę i kazda sobie jakoś radzi, jak będzie potrzeba to i ty dasz sobie radę.

MISS dobrze ze wszystko ok! Super ze dziewczynka potwierdzona:)
MAMMAMILA my uzywalismy rossmanowskich pieluch ale dosc pozno je odkrylam ( uzywalismy rozm.4).
MYSZKAJOASIA az przykro sie to czyta.. Mysle ze to Twojemu m.cos odbilo.. Sosnowiczanka dobrze pisze- wcale nie zarabiasz tak malo. No i jeszcze dojda alimenty. Trzymaj sie!
Kurcze denerwuje sie o MALGOS.. mam nadzieje ze wszystko ok..

reklama
MyszkaJoasia wspólczuję całej tej sytuacji. Sosnowicznka ma rację. Dorosły facet a zachowanie jak gówniarza. Jesteś w ciąży, za kilka tygodni urodzisz jego dziecko a on każe szukać Ci domu samotnej matki.Nie mieści mi się to w głowie. A psychiatra i to bardzo dobry to jemu się przyda. Trzymam kciuki za Ciebie. Dasz radę nawet jeśli byś miała sama dzieci wychować. Może ktoś z rodziny pomoże Ci tak na szybko w obecnej sytuacji. Tulam Cię mocno.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry