reklama

Pogaduchy czerwcówek

Malgos odezwij sie jak bedziesz cos wiedziec! Trzymam za Was kciuki, bedzie dobrze!
Nathalinne brzuch chroni Twojego malucha, wiec mysle, ze ok. Mi w pierwsEh ciazy tluszcz skapnal, tak, ze mialam slad i nic sie nie dzialo. Bole pewnie tez sa normalne, ale jak chcesz sie uspokoic to mozesz sprobowac sie umowic, a jak sie nie uda to podjedz na ip.
Smile zdrowka dla Igora!
Ciasteczko ni my poki co mamy sypialnie, mamy 3 pokoje. Ogolnie miesKanie bylo 4 pokojowe, ale wyburzylismy jedna sciane, dzieki czemu mamy duza kuchnie z jadalnia, no ale kosztem pokoju niestety...
Myszkajoasia a to takie powazne klotnie...? Myslisz, ze moga doprowadzix do rozstania... Czy raczej zwykle malzenskie sprzeczki...
Juz doczytalam... A czemu Ob twierdzi, ze tak Go ranisz?
MamaAnua my tez bylismy we dwoje z maluchem po porodZie. Oczywiscie obie mamy sie oferowaly,ze moga przyjechac pomoc, ale nie chcielismy. I teraz tez bedIemy chcieli zrobic tak, zeby eMEk mogl byc z nami pierwszy miesiac.

Ostatnia edycja:
reklama
GRABOLA szkole rodzenia bardzo polecam. My chodzilismy jak bylam w pierwszej ciazy i bardzo sobie chwale:)
CIASTECZKO zdrowka dla corki!
MAMUSKA super ze imprezka udana:) faktycznie spora imprezka ale napewno Antek mial duzo radosci:) a tort wyglada imponujaco!
MALAZOSIA tez slyszalam bardzo dobre opinie o tym szpianakowym torcie ale jeszcze nie mialam okazji jesc.
MALGOS trzymaj sie! Odezwij sie jak tylko bedziesz mogla..
MYSZKAJOASIA nie dobrze ze tak nerwowo u Was..

Jeju jak ja wam współczuję tych kłótni z facetami. Ja pierwsza ciążę miałam bardzo nerwowa byle głupota była w stanie wyprowadzić mnie z równowagi ale to jeszcze było do zniesienia bo kłócić się z P zaczęłam jak Igor się urodził. Nawet już mieliśmy iść na terapię małżeńską ale my byliśmy bardzo młodzi wtedy mieliśmy dużo problemów. Teraz za to jest super, bardzo dobrze nam ze sobą, dogadujemy się chociaż bałam się ze będę mieć humorki ale o dziwo jestem bardzo spokojna w tej ciąży i ciężko mnie zdenerwowac.

Mamamm bo to tylko jeden pokój ale cieszę się bardzo:)

Malgos będzie dobrze, trzymam kciuki&&&&& :*

Smile ale salaam czadu z remontem :D zdrowka dla syna

Myszka może taka mega szczera rozmowa na spokojnie by pomogła?

My też sami byliśmy po ur Mai i daliśmy radę, myślę że teraz też będzie spokojnie.

Shrek jest genialny, jedno z lepszych ciast jakie jadlam:D

Hej

Malgos
Trzymaj sie tam! Mocne kciuki za was bedzje dobrze!!

Mialam usg przed chwila.szyja ze szwem 2,3 cm. Ujscie wewnetrzne i zewnetrzne zamkniete :-) no i dziewucha jak narazie potwierdzona :-D mysle ze juz jej nic nie wyrosnie.

Miss no raczej że jej nie wyrośnie:D:D
Dobrze że szyjka zamknięta i niech się ma na baczności :D

Mi dziś plecy rozwali chyba, bolą okrutnie ale to na moje własne życzenie bo lenie się pół dnia na łóżku:p

Małgos daj znać co i jak.. trzymam kciuki oby wszystko było dobrze

MartynaMartyna pochwal się no swoimi zdjęciami :) ja coś tam pstrykam ale daleko mi do ideału zdjęć :)
Misiss ciesze się ze wszystko się udało no i gratulacje dziewczynki :D

Ja chyba jutro skocze po wełnę jakaś cieniutka i zacznę dziergac kocyk może do porodu zdążę ;)

Ostatnia edycja:
Nathalienne - zadzwoń, spróbuj. Być może w Twojej przychodni jest inaczej i zostaniesz przyjęta.
A ja sobie piję kakao ;)

Myszkajoasia - kurcze, nie wiem co mam Ci powiedzieć. Z jednej strony wiem, że ciężko wytrzymać z ciężarną kobietą... z drugiej nie rozumiem dlaczego tak szybko miałby odpuszczać, trzeba wziąć dla nas teraz pewien margines tolerancji. Heh... Myślę, że Kasia ma rację, u nas po każdej kłótni nie kładziemy się spać póki porządnie i szczerze sobie wszystkiego nie powiemy. Chociaż z drugiej strony, taką rozmowę trzeba odbyć w miarę na spokojnie, a przy ciążowych humorkach może być ciężko ;/

Mamuśka - Oooo, to duże mieszkanie macie ;)

Miss - gratuluję! ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry