Grabola to mnie trochę uspokoiłaś. Chyba nie może się wszystkim dziać coś złego, więc pewnie te bóle są akceptowalne
Kasia spytam się lekarki co to jest bo pierwsze słyszę
Maleducada pokój mam spory jak na blok bo 5,5m na 2,5. Ogólnie wszystko co chce się zmieści ale nie wiem jak oddzielić łóżko Olgi aby za bardzo nie widziała światła przy nocnym przebieraniu. W marcu remont do tego czasu mam czas. My mamy jeszcze tylko duży pokój i tam będziemy spać my (na razie śpimy z córką) i myślę że do 3 miesiąca jeszcze dzidziuś z nami a potem do córki w jednym pokoju. Ale wszystko pewnie wyjdzie w praktyce
Mamuśka my sypialni nie mamy

ale na razie mąż zmienia pracę a za rok pomyślimy o zakupie czegoś większego. Tort rewelacja

mąż tez był dumny z mojego wysiłku podczas porodu, wszystkim opowiadał jaka dzielna byłam
Martyna ja właśnie zastanawiam się nad łóżkiem dla Olgi i chyba kupie 140/70 max 160 bo i tak za 2 lata pewnie piętrowe kupimy. Twoja córka bardzo bystra jak na swój wiek, moja tez otwiera lodówkę ale jedynie do czego potrafi dosięgnąć to majonez i ketchup, reszta za wysoko. Co do mega paczek to one chyba zaczynają się od 3, choć nie jestem pewna
MałaZosia uwielbiam i szpinak i słodkie ale połączenie mnie przeraża