Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzycielka,dzieki za forum!zajrze tam jutro
A co do porodu-czyzby przy Twoim poprzednim porodzie nie mieli dla Ciebie miejsca na porodowce?;(

Nunka, nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałaśOgólnie na salach porodowych jest więcej miejsc. Są sale z trzema tzw. boksami (ale nazwa), oddzielonymi ściankami pod siebie, do tego ta jedna wymarzona prywatna sala do porodu rodzinnego i do tego pokój również 1-osobowy i przeznaczony do rodzinnego. Więc trochę miejsc jest
Ogólnie jak nie ma miejsca w tych pojedynczych to się idzie z partnerem na salę ogólną. Aha i u nas za ta specjalną do rodzinnego się nie płaci.
Wanna to jedyna rzeczy której nie ma, a szkoda. Jest tylko prysznic z brodzikiem i jak to powiedziała położna "można w nim siedzieć i lać wodę ile wlezie"![]()
Nie no mieli ale na salę rodzinną aby móc rodzić z mężem załapałam się w ostatniej chwili jeszcze z wrednym tekstem ordynatorki " tylko proszę pamiętać , że jeśli urodzi Pani za 3 minuty to też musi Pani zapłacić te 600 zł za salę ".... Poza tym teraz wiem więcej i chociaż pierwszy poród wspominam dobrze to zawsze coś się wydarzy czego chciałoby się uniknąć przy drugim. Ogólnie będą mieli ze mną przesrane![]()