Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy tylko ja nie mogę spać w nocy? Już którąś noc z kolei kręciłam się po domu bo nie mogłam zasnąć a byłam zbyt zmeczona żeby zrobić coś sensownego..
I i i i kończymy dziś 34 tydzień i zaczynamy 35. Kiedy to zleciało?! Mam wrażenie że dosłownie chwilę temu cieszyłam się że już 28 i robi się bezpieczniej dla dzidzi. Jeszcze 4,5 tygodnia i młode może śmiało wyłazić. Idę się utuczyć lasagne (mówiłam że mam cudowną teściową która mi przywozi obiady?) żeby mała T. dociągnęłam chociaż do tych 2300g.
Miłego dnia dziewczyny.

sesi robisz smaki... ty uwazaj bo jak mi tesciowa do szpitala poslala spagetti to mi wody po nim odeszly...![]()

kasia - mi to nie trzeba bo cellulit mam już chyba nawet na czoleale mała chętnie z 500g przejmie.
ja się zwlokłam do tv a tu o przeszczepie głowy. chociaż w sumie jest to jakaś metoda odchudzania, mogłabym sobie przeszczepić ciało jakiejś modelki :-).
moj sasiad mial przeszczep serca.. i chyba dostal go od jakiegos lowelasa bo po operacji sie rozwodl i co chwile nowa babe do domu przyprowadzal... tez stary dziad to juz byl..
Jakby takie przeszczepy były bezpieczne to kurcze :-) ja tam nie jestem jakoś strasznie przywiązana do moich kaczych nóżek.