Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
marzycielka to Ty aktywna mamuska jestes!My juz polowa 8go mkesiaca i coraz ciężej.
A egzamin z jezyka niemieckiego, na certyfikat b1.

Gdzie się poznaje takich mężów?![]()
Od kilku dni mało śpię i zaczynam łapać jakieś dołki pt. "ja się nie nadaję na matkę noworodka" itd. Bo w sumie padam na twarz wstając do starszej 3-4 razy a ona mało wymagająca jest - leki + jakieś ciepłe picie + buziak i śpi, nie trzeba nosić, usypiać, przewijać.. Więc lekko przerażona chodzę.
Mnie też dopadają lęki przed porodem, w poprzedniej ciąży tak naprawdę zdałam sobie sprawę, że nie ma odwrotu na łóżku porodowym. Położna miała niezły ubaw jak powiedziałam, że ja to się zbieram do domu i przyjdę kiedyś, później![]()

a tak wpgole to nie ogladajcie porodow.. na serio gorzej to wyglada niz jest na zywo..
kurcze dziewczyny az wam czasem zazdroszcze... moj to tylko klapki na oczach i remont remont remont.
. przeciez nic sie nie stanie jak ten pokoj nie bedzie gotowy do czerwca.. i ja to w sumie jak taka samotna matka.. do 15 chlop w pracy a pozniej tylko obiad i znowu zamyka sie z tesciem w pokoju i walcza do pozna .. a ja dalej sama tylko kawe im donosze i wode do picia... przychodzi wieczor to nim moj wezmie prysznic i zje kolacje ja juz zdaze zasnac przed tv...
masakra... przy teosiu jednak zdecydowanie wiecej czasu razem spedzalismy i jakos tak inaczej sie przechodzilo ta ciaze...
sory ale chyba dola zalapalam dzis...