Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzycielka wiadomo ze powinni respektować Twoje zdanie w szpitalu,ale sama wiesz jak jest. Najlepiej to jeśli będzie z Tobą przy porodzie maz,który będzie kontrolował sytuacje i w razie jakby cos sie działo nie po Waszej myśli to będzie interweniował.
U nas w mieście mamy tylko jeden szpital więc wybierać nie mam jak . No nic zobaczymy jak to będzie ale ja się nie dam.
marzycielka waga to sie nie przejmuj moj gin mi powiedzial ze w 3 trymestrze to raczej sama woda sie zatrzymuje.. i mam obserwowac wqge najlepiej pisac jesli jednego dnia przybiore 0,5 kg to jest to nie tluszcz tylko sama woda i mam mu powiedziec to cos bedziemy z tym dzialac...![]()

Naprawdę mnie pocieszyłaś bo rzeczywiście zaczęły mi się obrzęki a jeszcze 2 tygodnie ich nie było.Marzycielka ja tez zawsze bałam sie iść na wizytę i stanąć na wagędlatego zaczęłam sie ważyć w domu,przed wizyta rano,na jeden wadze. Bo co urządzenie to inaczej pokazuje :/
Ale tez mam wrażenie ze sama woda sie zbiera,zwłaszcza ze ostatnio bardzo dużo pije i mam obrzęki na stopach![]()