reklama

Pogaduchy czerwcówek

Ginger trzymam kciuki za wizyte,
Martucha zazdroszcze powrotu do PL ja mam tyle obaw ze zaczelam myslec zeby tez wrocic na czas ciazy i porodu chociaz, angielska służba zdrowia kompletnie mnie nie przekonuje ale nie chcialabym znowu rozstawac sie z mezem i tak zle i tak nie dobrze ;(
Malgos ja mam praptycznie caly czas nie chec do jedzenia...

U mnie pochmurno i nudno..synek dalej chory i nie jest nic lepiej.

Lolcia wczoraj czytalam na majowkach o jakiejs formie w przychodni o polozna, i teraz nie wiem czy najpierw gp czy mozna od razu ta forme slyszalas cos moze w tym temacie?

reklama
Hej :-)

Ale mnie nie bylo właśnie siedziałam godzinę i nadrabialam zeby listę zrobić. I tyle sie naczytałem i żadna nowa mamusia nie podała przewidywalnego terminu :-D

Wiec
GingerBaby
neferetete
Kamcia2810
malutkans
Minka1
Fifiii
mamamm
mimula
Lady Agnes
Dzoana9
mamma-mila

prosze o terminy :-) to wyrzucę na listę :-) a i jakbyście mogły na priva pisać to mi łatwiej bedzie jak będę miała dłuższa przerwę :-)

Ginger
&&& za wizytę trzymam! Wczoraj kupiła, spodnie do pracy tez w c&a super sa tez 100 dałam :-)

mamaAnia
a co robisz ze pracujesz w domku? Ja bym chciała pracować w domu po macierzyńskim. Nie chce wracać do obecnej pracy. Mam kilka pomysłów na działalność ale zobaczymy co czas przyniesie.

Mama-mila
ocxywiscie ze plamienia konsultowalam. Niestety w każdej ciąży je miałam i były to krwiaczki. Teraz kazali mi odpoczywać. i to jest śmieszne bo zwolnienie dostałam z oporem.parodia

lolcia
ja z ku to pamietam najlepsza pizzę jaka jadłam to z pizzerii dominos moje dziecko tam pierwszy raz jadło i poprostu było tak zachwycone ze wpychalo małymi raczkami do buzki robiąc amniamniam haha ;-) nigdy lepszej nie jadłam. A w sadzie to często gotowe Dania do mikrofeli do pracy kupowałam :-)
a co do pójścia na l4 bo pytałam parenascie str temu :-P to chciałabym iść juz na l4 ale marzy mi sie umowa... Jest juz zaakceptowana przez dyrektora który klepnal i nawet nie wiedział co klepnal bo go kolega zagadal ;-) ale muszę minimum do 16 list chodzić. Trudno jak sie nie uda bedzie przedłużona do porodu.

martucha

trzymaj sie tam bedzie dobrze! Ja mam tez przestanę z tymi plamieniami :-/ oszczędzam sie i odpoczywaj jak tylko możesz!

no i witam wszystkie nowe mamusie :-)

Smile jakby moj chcial zostac w HL na stale to choćby sie walilo i palilo to bym zostala. My mamy ten problem ze na czarno tu siedzimy. Jakbysmy byli tu na legelu to bym sie nie zastanawiala nad owrotem.
missiiss juz żygam tym lezeniem :p

Hej :) wlasnie wrocilam. Mlodsza pociecha je "meko" a ja nadrabiam :)
Martucha ciesze sie, ze sie uspokoilo. Wiem jak trudno na emigracji lezec jak sie ma dziecko a pomocy brak. Staraj sie jednak troszke odpoczac :)
Archea ja mam chyba ciazowe humorki bo szybko sie denerwuje i szybko mi przechodzi :)
Smile ja dzwonilam do swojej przychodni. Tam dostalam namiar na midwife. Jestem juz po spotkaniu. Pani wypytala co i jak i dala papierki do uzupelnienia :)
Missis ja z dominosa nje bardzo :D ale akurat na ta mialam smaka :)

Martucha
No ja tez. Ale nie chce mi sie w nd isc na 12 do pracy :-\ na dzis i jutro opieke wzielam zeby wykorzystac. No i zobaczymy bo bede juz w nowym salonie i tez maly stres jest.

Ginger
Po obiadku dopisze :-)

Lolcia
Aaaale mi smaka zrobilas ;-) ja bym hawaii zjadla mmmmm

reklama
Smile ja tez zielona :D ale wolalam zadzwonic do przychodni i zapytac niz isc tam osobiscie :D tutaj ogolnie wszyscy mili wiec bez problemow pokieruja cie gdzie isc lub dadza nr tel gdzie dzwonic :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry