reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

1000 strona :-)
A wy sie dziwicie jak Wam pisałam, ze myslalam, ze tragedii nie ma a zobaczylam ostatnie fotki na miescie z mama i sis i załamka :angry:

Cos głodna jestem caly czas..
Od kilku dni mamy nowosc ciążową - wypinanie sie małego :happy: Czasem bardziej, czasm mniej- ale moge sobie go czasem pogłaskac przez brzusia :-D A przed chwilą głaskałam brzuch z prawej strony i mi synko sie wypiał w tym miejscu specjalnie do głaskania :szok::-D:-D

reklama
Angel - niesamowite uczucie jak tak maluch wypina się.Ale bolesne szczególnie pod żebrem i jak się przeciąga.
Ale ty na fotkach bardzo ładnie wychodzisz masz bardzo ładną buzie:-)
Nusia - ja też spać nie mogę:wściekła/y:

Ja też spać nie mogę - a mój już w świecie snu jest - w sumie na 7 rano ma do pracy a niech śpi :-):-)

Byłam na Sherlocku - gorszy niż 1 część, dłuży się pierwsze pół godziny ale później można obejrzeć ;-)mimo wszystko spodziewałam się czegoś lepszego :-)

Kamila nie panikuj - tutaj najwięcej póki co na + mam ja :-):-) już 15.5 kg :-D:-D:-D
Inamorate - ja zamierzam do powrotu do pracy wejść w stare ciuchy - więc mam 27 tygodni, żeby do s wrócić :-D

Monika będę wredna - ale pocieszyłaś mnie!!!! :-D:-D:-D:-D Myślałam, że otwieram naszą liste a ciekawa jestem co Doktorek mi jutro powie na temat tej mojej wagi...

Sherlocka w domu bym nie obejrzała a jak byłam w kinie... no coż...

A w poprzedniej ciąży 11 kg tylko przytyłam i 5 dni po porodzie waga jak przed.A teraz masakra.
A ciesze się że poprawiłam ci humor :-)Tylko my tu zostałyśmy wszystkie laski śpią??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry