A ja chyba dzis tu nie bylam, na wątku w sensie na forum jasne.
Coś nie mam weny..
Na nk jak mialam konto to bardzo dlugo happy harvest gralam i serio przylozylam sie do tego, choc szybko sie nudze takimi rzeczami. Ale wkurrczyli mnie stasznie jak zaczelo wszystko byc platne za punkty ktore trzeba bylo kupic za prawdziwa kase ;/ na poczatku tylko elementy potem juz 90% gry;/ A poszlo w pioruny z calym profilem.
Inamorate jak tam dziewczyny pisaly na watku to czesc kupuje Nivea wiec śmiało

Ile ludzi tyle opinii, trzeba sprobowac co maluchowi podpasuje i tyle.
No i koniec tego dobrego teraz M dwa dni dable i potem dwa dni na popoludnie wiec szykje sie super czas;/ Czemu te fajniejsze dni i wolne tak szybko mijaja????? Nie fairrrrrrrr
A mój synko poszedł w tatusia juz to widze. Z rana kawka i kawał mega czekoladowego torta do wyrka podane a mały ani drgnął na taka przystawkę!! Cały tata ledwo oczy otworzy a tylko szwędacze mu sie na słodkie włączają
Dzisiaj chyba inaczej lezy, bo przewala sie raz na jakis czas ale bez spektakularnych wypchniec, ktore tak lubie :-(
Ale wczoraj jak mi sie przeciągnął (!!) i z prawego i lewego boku wypchnal naraz to az mnie zgielo !
I głodna i głodna dzis permanentnie jestem. Probowalam zjesc lzejsze danie i owoce a to jakbym powietrze lykala

Dopiero upieczona na chrupko w pierkarniku pizza z wczoraj dała mi rade
Ahhhh i wkoncu zapoznalam sie z tym cudem jakim jest kupowanie w tesco on line! Cos pieknego, problem zakupow do porodu i poo z głowy!! Wszystko- swieze owoce, miesa, sery , nabial, no wszytsko czego dusza zapragnie mozna kupowac on line!! Do tego sporo polskich produktow! Trzeba tylko zawsze bedzie z wyprzedzeniem zamawiac bo to po dwoch dniach przyjezdza- dzis zamowione w czwartek o 16 bedzie

No i dostawa 3, 5 funta, kurcze tyle to bilet na autobus tam i spowrotem za jedna osobe wyszedl! Ni emowiac o tym, ze na wstepie wzielam 2,5 kg ziemniakow, 4 duze wody, 2 litry mleka i 3 x 2l coca coli ( wkoncu odkrylam po czasie, ze w UK jest cola light bezkoffeinowa!!

a to jedyne co kurde blacha mi wchodzi :-( woda= bleh, soki = ZGAGA , dostaje jej na sam widok sokow wszelkiej masci :/ dobra nie o tym ja) no wiec kto by to tachal tym autobusem?? No jestem ZA-CHWY-CO-NA! ;-)
No i pewnie pisac mialam jeszcze sporo, ale doczytac kilka godzin watek to potem nie idzie poprostu..
Zaraz sie klade chyba..
Ramie mnie boli, nie wiedziec po co i dlaczego :-( Bo musi, no musi zawsze cos.
Do jutra popoludnia ;-)