Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiesz warto poczytac o skladach chem produktow dla dzieci czasem moga szoknac ;] ja od 3 lat uzywam tylko bb , co gorsza syna emolium,oliatum ktore pnoc dla alergikow sa super syna uczulily ;/ a bb nadal daje rade syna i moja skora ;]
ja tez tak mam do 24 nie umiem wysiedziec (ostatnia dawka leku nastepny o 6 rano) i oczy na zapalkach wezme tablete i do 1 sie mecze!!jej ale mam kryzys, chce mi sie spac, ale czuje, że jak sie położe to znowu nic z tego nie będzie. juz mam takie wory pod oczami, ze wyglądam jak cięzko chora. ogólnie wole ostatnio omijac lustro. cos czuje, ze po porodzie ostaro tzreba sie będzie zabrac za konserwację zabytku czyli siebie![]()

a chaos to niech obie będzie, trudno, tam gdzie pracują ludzie tam jest chaos
i wszystko jasne 
i do tego jeszcze coś na buźkę, chociaż podobno wyglądam wyjątkowo gładko 

, dobre wyliczenie nie ma co.Perelandra no nie mogę, dobre wyliczenie nie ma co.
a własnie to jest najlepsze, jak jesteś w ciązy to trzeba wysłuchać od wszystkich o samych tragediach, poronieniach i zaniedbaniach, to taki standard w tym kraju chyba. czarnowidztwo kwitnie.