reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam was
Co za dyskussja wczoraj trwala obstawianie kto kiedy sie rozpakuje-ja osobiscie mysle ze kwiecien z uwagi na go ze owulacje mialam w 18 dniu cyklu.
Ja o 2 sie obidzilam dziecko sie tak krecilo pojawila sie taka zgaga i takie odruchy wymiotne ze mysalam ze umieram doslownie,boje sie czegokolwiek do ust wsadzic,dopiero o 4 zasnelam jak juz nikt sie nie krecil,
angel no takie zakupy to wygoda:)
tunia to sobie pijemy dzis ja wczoraj 30 zaczelam

reklama
oj laseczki a Wy od rana głupawkę macie
Zapomniałam na wątku wizytowym napisać jaka to mądra moja druga połówka jest
Jak wyszliśmy z USG to z duma stwierdził,że " kurde ale duży już ten syn nasz, a ja myślałem,że on na wielkośc dłoni jest " hahahaha
Ci faceci mnie rozbrajają, co oni mają w tych głowach to ja nie wiem :-D:-D

Tunia 30 tydzień wita :-)
Kurde jeszcze 8 tygodnie i robię przysiady co by sie wykluć już

dobry!

Amandla- ma calkowita racje; wg. najnowszych zalecen i jakis tam przepisow (podobno w koncu to unormnowali i zapisali), ze do pielegnacji kikuta wylacznie; mycie, oszuszanie, wietrzenie.

Angel- wow full wypas z tym tesco online, normalnie zazdraszczam! wyobraz sobie jak ja wiekszosc czasu do tej pory bylam sama z dzieckiem bez auta....jak jeszcze jezdzila w wozku to w miare luz, zawsze cos do koszyka sie napakowalo, a pozniej dramat, dobrze, ze do pracy rowerem jezdzilam :tak::-D

ja wczoraj wieczorem jak sobie pojadlam to padlam hehehe....widze, ze ta koncowka robi sie podobna do poczatkow; slabooooo, niemoc, niemooooc kompletna i spanie, of course z milionami pobudek w nocy, ale spie, spie na chama poki mozna :-D

inamorate- ten bepanthen masc zamowilam na all wlasnie wczoraj, atrakcyjnie cenowo wyszlo;
BEPANTHEN MAŚĆ 100g ODPARZENIA _____APTEKA_CENTRUM (2027600782) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bo u mnie w aptece- 41- 43 zl.

a ja dzisiaj zaczynam 34 tc, to mam sie juz pakowac?
moja przyjaciolka dzisiaj poszla do szpitala na planowa cc, z jednej strony fajnie, bo mi wszystko opowie, a z drugiej to jej zazdroszcze, ze bedzie to juz miala za soba.

eee...zagubilam sie w czasie i przestrzeni...góra naczyn mnie pochloneła;p

u mnie Bepanthen 100g gdzies 29-33 zł - czyli tak jak wyszlo z allegro z przesyłką:> ...rozne ceny w roznych aptekach:)

z tym pępkiem to tyle roznych metod jest... spirytus, mydełko... fiolet:P...preparaty...albo nic... hyhy. i faktycznie...wietrzyć pępucha, wietrzyc:P spokooojnie:D
ja bedę gadała do pępka:P

ja torbe pakuje w przyszlym tyg. niech sobie stoi..

Ostatnia edycja:
a ja mam tyle toreb, ze bede sie pol dnia zastanawiala, ktora najlepsza i pewnie, ze 100 razy poprzekładam. Chyba, ze sobie to wszystko przeanalizuje pare dni wczeniej - a pewno tak sie skonczy:P najchętniej to bym wykupila w szpitalu szafke w sali i tam wszystko wlozyla zeby czekalo:D hahahahah - ale wymagania.

Tunia ja mam podobnie
Myślałam,że mam torbę ale jak ją obejrzałam z bliska to chyba będzie za mała no i du.a muszę cosik kupic
Oprócz tego nie mam co wrzucić do środka, bo dla siebie jeszcze nic nie mam

Ewstra ja nigdy ale to nigdy w życiu nie miałam zgagi
Przedwczoraj przed snem chyba mnie dopadał ( nie wiem czy to była zgaga,a el wg tego jak ludzie ją opisują to ona) no i przez bita godzinę wymiotowałam
Bleeeee modlę się żebym więcej zgagi nie dostała

Manta niezły patent z tą szafką :-)

Tunia ja właśnie nie wiem czy prać już czy nie , no i nie pamiętam kiedy tą Torbę się pakuje ... Niby lepiej wcześniej niż za późno ale z drugiej strony dwa miesiące przed to chyba lekka przesada ??:rolleyes2:

Jeszcze chyba dokupię jakiś koszul do szpitala ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry