reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
:baffled: dziewczyny bylam siusiu i jak sie podtarlam to mi taki glut wylecial ciagnacy sie niby przezroczysty gdzieniegdzie bialy wystrasyzlam sie ze to czop ale czop powinien byc z domieszka krwi a to byl przezroczyto bialy kolor i oczywiscie leze i dobieram sobie ze mnie brzuch zaczyna bolec ze to ze tamto :( a meza niema i zkim ja wrazie czego pojade do szpitala :(

:baffled: dziewczyny bylam siusiu i jak sie podtarlam to mi taki glut wylecial ciagnacy sie niby przezroczysty gdzieniegdzie bialy wystrasyzlam sie ze to czop ale czop powinien byc z domieszka krwi a to byl przezroczyto bialy kolor i oczywiscie leze i dobieram sobie ze mnie brzuch zaczyna bolec ze to ze tamto :( a meza niema i zkim ja wrazie czego pojade do szpitala :(
z nikim - bo czsem sie uwalnia wiecej sluzu ;] jak nie ma krwi to jest dobrze a brzuch boli z nerwów po prostu, wez sobie nospe i sie zdrzemnij .

tym bardziej tak jest u dziewczyn ktore biora jakis progesteron -duphaston, luteine. To jest norma tak bynajmniej gin mi mowil i n innych forach wycyztalam sama mam tak od czasu do czasu

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry