Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej dziewczyny jestem juz w domu, wyniki wyszły w miare dobre, cholestazy nie potwierdzono ale za to jestem od dzisiaj na antybiotyku bo jestem taka chora ze szok :/ jutro może was doczytam bo jestem mega słaba i zmeczona ide lezec i sie grzac, pozdrawiam
lastpetunia zdrowiej szybciutko super ze juz w domku jestes:-) Manta z dnia na dzien:-)ale wcale jakas specjalna energia nie tryskam...
Moze jutro bedzie lepiej:-)
dziewczyny ja tam do zycia wogole nie jestem. Spałam pond 12 h- moze za duzo, albo organizm tyle potrzebowal. bo o 8 nie kontaktowalam, a po 11 dopeiro wiedzialam co jest grane. glowa mnie bolala i boli nadal, do tego chyba skurczyka mialam wiec sie polozylam, i znowu zasnelam- nawet nie iwem kiedy. teraz chyba juz wstane i rozchodze- moze kawa bo jeszcze obiad mezowi musze zrobic- bo dla siebie to mam barszcz czerwony z wczoraj. A jemu gołabki rozmrazam- a ja na nie ochoty nie mam.
lastpetunia witaj spowrotem. kładz sie do łozeczka i wygrzewaj to choróbsko.
last witaj znowu na forum, dobrze że nie było zatrucia, a z choróbska się lecz, po antybotyku na pewno szybko przejdzie
no prawie się spakowałam, jeszcze parę głupotek dołożyć, kamień z serca- zdążyłam :-)
Wiecie co cos bym wymyslnego zjadla:-)Tylko ze sama nie wiem co:-) Kasiulka gratuluje spakowania ja to jeszcze w czarnej d.... jestem:-)A caly czas czuje ze luty bedzie moj:-)nie wiem na co ja czekam:-)
Laseptunia- super że już w domku (w sumie przegapiłam twój szpital przepraszam )
A to moje najmłodsze Zobacz załącznik 431677
Kurcze Tunia ja też nie spakowana ciuchy nie poprane czekam na komodę 3 tydzień grr
I jeszcze muszę pościel maluchowi kupić bo nie mam
Manta fantatsyczny pomysl ale chodza jeszcze za mna kopytka z jakims sosem:-)
monika piesio cudny:-)ja poparne juz mam wszystko ale moja torba do szpitala jest nie ruszona tak wogole to musze ja najpierw kupichumor mi chyba wrocil:-)