Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mini kurcze biedny ten Twój maluch. duzo zdrówka dla niego. ja nie wiem niestety jak szybko powinien antybiotyk zadziałać, ale wydaje mi się, że raczej dość szybko.
Kasiurek jeszce raz wielkie ogrone gratulacje kochana nawet niewiesz jak sie ciesze !!!!!! mam nadzieje ze uwas wsyztsko wporzadku a mowilam ci a mowilam
My dziś idziemy na szkołe rodzenia, będziemy uczyć się pielęgnacji i ubierania maluchów, mamy przynieść swoje ciuszki na ćwiczenia
OOOoo już się doczekać nie mogę :-)
angel to widze ze jestes juz gotowa ja wczoraj kupowalam kropelki do nosa i nie chcieli mi ich sprzedac-musialam powiedziec ze to nie dla mnie vill ty tez juz mozesz sobie odsapnac skoro wszystko wyprasowane, a lozeczko jest w jednym poziomie?bo nie moge zrozumiec. kasiulka czekamy na zdjecia bozienka jak tam na imprezie bylo? kamilaedi jak bylo na szkole rodzenia?
no ja musze m z wyra zwalic bo czas na sniadanie i czekam az poczki dzis zrobimymam nadzieje ze dojdzie do mojego planu bo w tygodniu on w pracy i po tylu godzinach na 100% nie bedzie mu sie chcialo
To w którym tyg Kasiurek była??
ja wczoraj w nocy też dostałam jakichś dziwnych bóli, ale na szczęście dosyć szybko mineły, bo już się zastanawiałam czy nie zrobić alarmu i nie jechać do szpitala(a byłam sama, bo mój na służbie)... No to ciekawe która następna będzie? ;D
Ajako ja zaczęłam dziś od włąściwych wątków - takie jakieś przeczucie miałam, tylko nie wiedziałam kto ;-)
Kasiurek jeszcze raz ogromne gratulacje - cieszę się bardzo - wracajcie szybko do domku (może i w tę wspomnianą wcześniej środę :-))
Mini biedny Borysek, a Ty pewnie przy nim - poprawy, poprawy i jeszcze raz poprawy. I to oby jak najszybciej.
Ewstra spróbuje wrzucić dzisiaj fotki do kącików - łóżko ma dwa poziomy, ale raczej ten "drugi" (po noworodku) i tapczanik, więc stąd moje dylematy.
atomówka miłego przebierania
Bozienka no tak to już ponoć jest - zmęczona matka marzy o godzince bez dzieci, a jak tylko wyjdzie za próg, to od pierwszej minuty nie może doczekać się powrotu do domu
Miłej niedzieli wszystkim - idę pichcić zaraz obiadek.