reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kasiurek to Ty okazałaś się czarnym koniem :-D
Gratulację ... :tak: Iga całkiem spora :-) Mam nadzieję że już lepiej ...

U nas bez zmian ... Borys nadal gorączkuje i nadal płacze że go brzuszek boli ... Kiedy powinna być poprawa po antybiotyku ?? :eek:

reklama
Mini kurcze biedny ten Twój maluch. duzo zdrówka dla niego. ja nie wiem niestety jak szybko powinien antybiotyk zadziałać, ale wydaje mi się, że raczej dość szybko.

a Wy tu juz wszystko wiecie, a ja sie produkuje na watku ze szpitala hehehehe

no to mamy kolejne marcowiatko i to spora dziewczynka jak na miesiac przed terminem, co nie?:-)

na razie wiecej nie popisze, bo mam sniadanko.

Kasiurek jeszcze raz gratulację

My dziś idziemy na szkołe rodzenia, będziemy uczyć się pielęgnacji i ubierania maluchów, mamy przynieść swoje ciuszki na ćwiczenia
OOOoo już się doczekać nie mogę :-)

angel to widze ze jestes juz gotowa:) ja wczoraj kupowalam kropelki do nosa i nie chcieli mi ich sprzedac-musialam powiedziec ze to nie dla mnie
vill ty tez juz mozesz sobie odsapnac skoro wszystko wyprasowane, a lozeczko jest w jednym poziomie?bo nie moge zrozumiec.
kasiulka czekamy na zdjecia
bozienka jak tam na imprezie bylo?
kamilaedi jak bylo na szkole rodzenia?
no ja musze m z wyra zwalic bo czas na sniadanie i czekam az poczki dzis zrobimy:)mam nadzieje ze dojdzie do mojego planu bo w tygodniu on w pracy i po tylu godzinach na 100% nie bedzie mu sie chcialo

To w którym tyg Kasiurek była??
ja wczoraj w nocy też dostałam jakichś dziwnych bóli, ale na szczęście dosyć szybko mineły, bo już się zastanawiałam czy nie zrobić alarmu i nie jechać do szpitala(a byłam sama, bo mój na służbie:szok:)... No to ciekawe która następna będzie? ;D

reklama
A dzień doberek!

Ajako ja zaczęłam dziś od włąściwych wątków - takie jakieś przeczucie miałam, tylko nie wiedziałam kto ;-)

Kasiurek
jeszcze raz ogromne gratulacje - cieszę się bardzo - wracajcie szybko do domku (może i w tę wspomnianą wcześniej środę :-))

Mini biedny Borysek, a Ty pewnie przy nim - poprawy, poprawy i jeszcze raz poprawy. I to oby jak najszybciej.

Ewstra spróbuje wrzucić dzisiaj fotki do kącików - łóżko ma dwa poziomy, ale raczej ten "drugi" (po noworodku) i tapczanik, więc stąd moje dylematy.

atomówka miłego przebierania

Bozienka no tak to już ponoć jest - zmęczona matka marzy o godzince bez dzieci, a jak tylko wyjdzie za próg, to od pierwszej minuty nie może doczekać się powrotu do domu :-D

Miłej niedzieli wszystkim - idę pichcić zaraz obiadek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry