mini- tak jak na wiesciach ze szpitala pisalam, Kasia czekala na obchod, zeby sie cos wiecej dowiedziec i pojsc pod prysznic i odpoczac, pewnie pozniej przesle fote jak juz mala dostanie.
mini- ja mysle, ze ten antybiotyk juz powinien dzialac, pewnie jutro bedziesz musiala sie znowu przejsc jak dzisiaj nie bedzie poprawy, biedny Borysek :-(
Kamilka- Kasiurek byla w 36 tc, miala termin na 13 czy 15 marca, jakby donosila do konca to mala mialaby ponad 4 kg jak nic :-) duzeeee dzieci Kasia rodzi :-)
a moj mnie tak w....wpienil wlasnie, ze bym go rozniosla normalnie

tak mnie wkurza jak musze wszytko 50 razy gadac; idz ubrac dziecko, bo spodnie z pizamy ciaga po podlodze, no idz,no idz, no idz...no kuswa ile mozna, a pozniej jeszcze Ci powie, ze zrzedze

i choc sie zle czuje to wole wstac i sama sobie zrobic wszystko, bo jak mam tak gadac, a ten sam sie nie domysli cokolwiek to go mam w powazaniu! juz go tak nauczylam, rozpiescilam i tyle, to teraz mam!
ja wiem, ze dzis jest niedziela, ale kuswa jak w tygodniu nie ma czasu nic zrobic w domu to kiedy jak nie dzis?!
a ide sobie, bo mam wnerwa takiego, ze szkoda slow, nie bede marudzic jeszcze tu.
milej niedzieli dziewczyny!