reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ajako zeby zaspokoic ciekawosc ukradlam fotke Igi z facebooka i wrzucilam do galerii :-)

No ciekawe Inamorate czy któraś jeszcze przez ten tydzien cie wyprzedzi :-D

reklama
Dzien dobry:-)
Znowu szok przezylam:-)caly dzien mnie nie bylo i takie wiesci:-)

Moja torba juz spakowana:-Dwkoncu:-)
Maruusia szybciutko wracaj do zdrowia i duzo zdrowka zycze:-)
inamorate toz to zaraz juz Hania bedzie:-)

A mi sie nic nie chce bylismy na obiedzie u rodzicow wrocilismy i ja n9ormalnie jak flak sie czuje:eek:

no to my zabieramy sie za robienie obiadu i w odpowiedniej chwili wstawie ciasto do wyrobienia na paczusie:) juz nie moge sie doczekac bo bedzie to moj debiut a w sumie m bedzie walkowal itp to wszystko w jego rekach:)

reklama
heloł lejdis :) ja tu dzisiaj wchodze i jakie wiesci kolejny bobasek :) Słodko sie u nas robi :) U mnie mała cały czas wariuje :) szalenstwa w głowie temu dziecku :)

Byłam sobie dzisiaj na wystawie piesków i było boskooooo :) piękne psy :) było na co popatrzec oczywiscie na moją ukochaną rase sie spóźniłam no ale zobaczyłam kilka sztuk :)

Z moim sie ściełam rano, nie chciał ze mną jechac na wystawe ja niewiem, zapytałam sie czy nie mógłby mi zrobic przyjemnosci w ten sposób aaaa zresztą szkoda gadac , pojechał do domu rano obrażony i sie nie odzywa do tej pory , łaski mi nie robi pojechałam sobie z mamusią o i już :P
Nie musie sie odzywac jakos przeżyje bez niego :P

Miłego wieczoru dziewczyny ja odpoczywam po obiedzie przed tv czyli standardzik hehehe :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry