Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja jutro kończe 17 tydzieńAle ten czas leci... Super...

ty chyba masz najstarsza ciaze nie ?
dzień dobry :-) ja jednak spać długo nie umiem, no cóż ;-)
jednak śniadanie o 6 rano jeszcze ciężko idzie, wczoraj narobiłam sałatki warzywnej i dziś już od 5 rano o niej myślałam
miłego dnia dziewczyny i dużo słońca, które od rana już obiecują w całej Polsce, u mnie już się przejaśnia
oby bylo wsio ok !!!!!! ja mam andzieje ze ja do 36 tc dotrwam jakos ;pJedną z najstarszych. Ajako i Atan mają starsze, prawie na luty termin. Ja mam termin na 4 marca... także jak wzystko dobrze pójdzie to pewno będe jedną z pierwszych rozpakowanych![]()
.
ps. któraś pisała o mydełku dla dzieci zamiast używania płynu do higieny intymnej, to samo mi dziś potwierdziła moja gin, że lepsze jest od tych wszystkich wynalazków i tych reklamowanych i drogich itd i mi również zaleciła stosować mydełko dla dzieci do higieny intymnej
ale to zależy od tego kto jakie ma "tam" warunki chyba 
no i zabrali pralkę do serwisu
jednak miałam rację od samego początku,że coś jest z nią nie tak i było,bęben się urwał i do wymiany,ale serwisant twierdził,że nic nie jest,że tylko jest nowa i ma się dotrzeć
ajako nie przesadzaj z działalnością, teraz jedyną częścią ciała jakiej możesz używać w nadmiarze jest palec wskazujący do pokazywania mężowi co powinien zrobić i buzia do tłumaczenia tegoż samego DUŻYMI LITERAMI; ja staram się tak robić, a jak się ociąga to wystarczy, że powiem: "ok, masz rację, to dla ciebie za trudne więc ja wstanę i zrobię wszystko za ciebie" i od razu działa ;-)

chyba musze też zacząć stosowac Twoja metodę
tylko najpierw musze czekać do końca remontu, bo póki co jedynie w niedzielę M mnie odciążą, a tak ciągle ja obsługuje Dobrusię 
Jestem wariatkaobiecalam sobie ze nic nie kupie dla dzidziu puki nie dowiem sie plci no i ....kupilam 3 pary bodow
dotrzymalam slowa no nie
![]()
ahoj Kobitki, powiedzcie mi proszę czy te ruchy dziecka to są tak wyraźnie odczuwalne? Kurcze, ja na razie poza jakimś "przelewaniem się w brzuchu" nie czuję nicmoże to jeszcze za wcześnie, bo podobno w pierwszej ciąży dopiero ok. 20 tyg się je czuje?
Strasznie chciałabym już je poczuć...![]()
ja w pierwszej ciąży i to z zapasem tłuszczyku na brzuszku poczułam w 17 tc a szwagierka w 16 tc