Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, które już rodziły myślicie, że z tą różową wydzieliną (dość sporo jej ale nie jest żywo czerwona tylko różowa) to powinnam się spieszyć do szpitala czy mogę w domu czekać na regularniejsze skurcze??
jopal - moja położna mówiła z tego co pamiętam, że można spokojnie czekać.. i np w tym czasie stymulować mocniejsze skurcze (wahadełko, kręcenie ósemek bioderkami, stymulacja brodawek... ) . Ale zawsze możesz zadzwonić do siebie na IP, powiedzieć jaka jest sytuacja i czy zapytać czy masz już teraz przyjechać czy czekać na regularniejszą akcje
Jopal piniula TRZYMAM ZA WAS KCIUKI , oby sie rozkrecilo ;-) u mnie cisza totalna jedyny ból jaki mnie budzi w nocy to biodra ;( koj maly nie bardzo chce wyjść ;( do tego dziś jakiś ospaly nie chce sie ruszać ;((( poczekam trochę jak sie nie ocknie to dzwonię do szpitala i wio na ktg.
Co dzień rano wchodzę na forolum z nadziena na nowe malenstwo a tu cisza coś dlugi przestuj mamy
Nooo dziewczyny może dziś poszaleją - trzymam kciuki :-):-):-):-) a ja wróciłam - jak chodzę, ból mija jak siedzę -leże nasila się i bądź tu mądra Kobito
Wczoraj wogole nie mialam weny zeby pisac wogole to wczorajszy dzien masakra jakas.....
Dzisiaj juz jest lepiej
Kobitki jak tak patrez na te waze dzieciaki to nie moge poprostu tez chce juz swojeg:-(
Wyprzytulala bym go tak ze bym go chyba udusila
U mnie cisza cos czuje ze to moje dziecie tez uprate i jakos nie chce mu sie wyjsc w sumie ma jeszcze czas:-)
pinula jopal trzymam kciuki zeby sie rozkrecilo na dobre:-)
A ja dalej w łóżku jaki to jest komfort jak nie trzeba wstawać rano, wstalam młodemu sniadanie zrobic , mój brat przyjechal zabrał go do szkoły - czadzik , a ja bumerangiem do wyra leze i gapie sie w tv - żyć nie umierać , zeby jeszcze poród chciał sie zacząć i nic wiecej fo szczęścia
Pinula -&&&&&&&&& żeby to już było.
Jopal i Lina - szybciutko rodzić bo czekam na swoją kolej :-)
Gratulacje dla nowej mamusi Kamilka wczoraj urodziła to dziewczyny sznurkiem teraz na porodówkę:-)
Tunia - ja już nawet nie mam ochoty oglądać tych maluszków ślicznych bo wydaje mi się ze mój wcale nie wyjdzie i jeszcze gorze mi się czeka.Co zaglądam to obiecuje że nie zajrzę ale nie mogę się powstrzymać ja też już chce swojego malucha ...
A mnie trochę jak na @ pobolał brzuch i cisza ,a czopek odchodzi dalej ale wy piszecie że z krwią u mnie galareta ciągnąca się jak glut jasny.Dla pocieszenia min 2tygodnie hehe mam