reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

mini- co ty jej dajesz do picia/ jedzenia ze az tak ci śpi:-)

mój mial 3 drzemki ale wszystkie na mnie:/
teraz bawi się na macie. I tak dziś był życzliwy dla mamy bo pobujał się w huśtawce a ja w tym czasie lodówkę myłam

manta- ale narobiłaś mi ochoty na słodkie. A ja mam za 3 tyg chrzciny, 2 sukienki kupione i miałam ograniczyć słodkie, zeby jakoś wyglądać. ALe i tak sobie kupie takie majtasy na brzuch, tyłek i uda żeby mi troche spłaszczyło:-D:-D:-D:-D:-Dchoc nie wiem czy to coś wogole pomoże

reklama
Eh... Niusia, ja dziś napadłam na allegro i zakupiłam sobie super-extra-wyszczuplającemajtasy... boję się że małżon mnie w nich przydybie i już zawsze będę mu się kojarzyła z własną babcią :szok: ale co, jak już na nie coś nałożę to przynajmniej będę jakoś wyglądać... mam nadzieję:-)

Witam Panie
Zaczynam czytanie i nadrabianie :-)
Amandla-gratuluję wygranej :-) fajnie tak coś zdobyć w konkursie
Manta my też czekamy aż nam urośnie ale w międzyczasie kupujemy słoiczki, i zastanawiam się czy te puste potem wykorzystam na wekowanie warzywek na zimę
aina mnie się wydaje,że skoro się martwiłaś to dobrze, że poszłaś zapytać, ale jak widać powinnaś zapytać innego pediatrę skoro ten niezbyt zainteresowany tematem... najważniejsze że już Antoś lepiej śpi i pewnie się wszystko unormuje,grunt to zachować spokój:tak:
Kasiulka moja siostra karmiła synka piersią i nie dopajała do 6 miesiąca więc nie ma reguły, możesz spróbować coś podać dodatkowego ale przecież dziecko wcale nie musi pić; no i gratuluję wyjścia na aerobik :-)
Maria wracaj do zdrowia, bo chorowanie w taką pogodę to jest massakra
renia kontrolę mamy za 3 miesiące, w sumie nie wiem dlaczego. tak ta kobieta ustaliła i niby ma być lekarz w tedy, poprzednie 2 badania nie wyszły dlatego trzeba było trzeci raz zrobić, a ta baba jeszcze z tym gadaniem przez telefon co 5 minut wyskoczyła, a potem marudzenie, że dziecko nie śpi tak głęboko jak powinno :no:\
tunia a tam wiecznie zaraz - podrośnie jeszcze trochę, może miesiąc, może trzy i nabędzie nowe umiejętności, może butelkowe też, może za pół roku będzie kubeczek, a nim się spodziejesz, będzie flacha... piwa :-D
:-D:-D:-D popieram :tak:
kindzia Hanula super wygląda i jaka opalona :-)

Angel rozumiem Was:-), u na Marcinku sam wymusił podróże jak się urodził i wybył na sygnale do Krakowa i trzeba było go gonić i do domu ściągać ;-) to tak mu już zostało; ZOO w L.drogo ale za to Dorianek będzie wiedział, że pierwsza wycieczka to było prawdziwe safari :-D
co do ulewania spróbuj z Nutrivitem do bebilonu, u nas to naprawdę działa ale nie wiem jak Ci pomóc przy karmieniu piersią
vill becikowe to nam przyszło i poszło... na chrzciny:rofl2:

No to teraz ja coś od siebieo sobie o nas

wiecie co, ja nie wiem jak to się stało ale Marcinku usnął koło 20,obudził się koło 7 zjadł i poszedł spać... i tak spaliśmy do UWAGA - 11:30:szok: aż wstyd i w ogóle trudno w to uwierzyć... jak się budziłam to on spał, pewno jak on się budził to ja spałam i tak dotrwaliśmy prawie do południa :rofl2:, teraz też śpi już prawie godzinę i to już druga drzemka
poza tym dziecko poznało nowe słowa: "gyyy" i "myyy" i odkryło, że ma stopy; jaka była nerwa jak się okazało,że nie może ich złapać, a jakie zadowolenie jak się udało (z moją pomocą) :-D no i marchewkę z ziemniakami wciąga bardzo ładnie, muszę zrobić zapas, bo w kauflandzie są 3 za 7,99 to pojedziemy i zakupimy
a ja dzisiaj dzień lodowy mam, już zjadłam 2 sztuki i jeszcze za mną chodzą

o matko angel mój ma taki już 3 dzień, nie wiem czy się popsuł, czy skok (pasowałoby 17 tydzień), czy ząbki. Ząbki pasują bardzo, ślinotok na potęgę, ręce non stop w buzi, a jak złapie np. moje palce to cyk do buziaka, dziąsełko z jednej strony na dole spuchnięte (ale nie jedynki), słaby apetyt... kupiłam żel zobaczymy czy pomoże, jak tak- to, to. Choć nie chce mi się w to wierzyć, wg.mnie to za szybko
pere ładnie Ci Marcinek pociąną, tak jak Duszka Mini

ja dzisiaj już padam, 7 kg prawie non stop na rękach, dobrze że przyszedł tatuś

Kasiulka no cos jest w powietrzu ..tez do tego co pisalam- tak jak u ciebie- kiepski apetyt. MOJ syn i kiepski apetyt :szok: az mi sie zastoje robia ..wlasnie na ramieniu susa mi reke- wszystko co do pod dziubek podejdzie, szczegolnie raczki..
Histeryk jest na potęgę.. co chwila cos nie podpasuje to odrazu ryk..ehh tata wzial myc ciekawe jak zasnie..

aina , nusia sama byłam w szoku że tyle spała , za to popołudniem nadrobiła ... od 16 tej nie dała się odłożyć ani na minutę :-p . Niestety ostatnio ma takie popołudnia :sorry2: może to skok , albo ta burzowa pogoda ...

aina uśmiałam się z majtasów i konspiracji przed M :-D ... Ja miałam taką koszulę nocną do karmienia i tylko raz ją założyłam w domu... jednak po tym jak mi Borys powiedział że wyglądam jak babcia Irenka ( dla niego nawet prababcia) to schowałam na dno szafy :zawstydzona/y::-)

Ufff ja po zakupach
Kupiłam 2 staniki w końcu jeaaa:):)
Koszulki na krótki rękaw i letni buciki takie tenisówko-trampki fajnym taki morsko-zielonkawy kolorek
Ależ jestem zadwolona :):

A teraz chciałam małego wykąpać ale zasnął gnojek jeden, pewnie się obudzi jak tata wróci więc wtedy kąpiel zaliczy

reklama
ojjj ciężko, bardzo ciężko, nieprzerwany płacz przez 1h, to nie w stylu Grzegorza. Wykąpany, dostał czopek przciwbólowy i przy jedzonku odpłyną. Biedactwo moje

atomówka ależ się obkupiłaś :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry