Amandla
Fanka BB :)
do poczytania
Macierzyństwo bez lukru
Macierzyństwo bez lukru
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas są w tym temacie lepsze i gorsze dni. Smarujesz czymś dziąsła? Ponadto ulgę przyniesie masowanie, mozesz podać pieluchę schłodzoną w lodówce. U nas z gryzakami tez był na początku problem, ale znalazłam taki, ktory wydawał się najłatwiejszy do złapania i początkowo sama Rafałowi go przytrzymywałam , a następnie konsekwentnie wkładałam do rączki i pomagałam trzymać i w koncu załapał o co chodzi
Bystrzacha mały - dziś to samo. 

a że o tej porze z myśleniem u mnie słabo to popiszę coś jutro (tzn.dziś ).
Jemy zupki w ostateczności kaszkę 
Leżeć niie chce i rwie się do siadania, na brzuchu rączki ładnie przed siebie wyciąga i zawzięcie krzyczy tata
(bez komentarza skąd to dziecko takie słowo wzięło).
To już kurde 3 tydzień wojny czy bakcyle sa czy ich nie ma. Paranoja jakaś. 

Do tego mam ochote zrobić kuku mojemu M, ot tak po prostu za to, że jest. Nie wiem co się ze mną dzieje. 

Jakis mam chyba kryzys. Nie wiem czy mnie tez nie dopada irytacja bo ja cały czas nie moge też schudnąć po ciąży. Mam 16 kilo do zrzucenia, okropnie się czuję bo tyle kilosów dźwigam dodatkowych i co gorsza na prawdę się pilnuję z jedzeniem i nic, jeszcze mi 2 kilo wlazło. Teraz jedziemy w poniedziałak nad jezioro, a ja jak sobie pomysle o założeniu kostiumu to serio się obawiam, że greenpeace przyjedzie mnie do wody wciagnąć. :-( :-
W nocy się budzi nawet kilka razy ale bardziej żeby jej dać smoka , je raz koło 3-5 . Jakoś tak niespokojnie śpi rzuca się po całym łóżku . Kupka dziś rano wodnista i zielonkawa
hmmm jak po tygodniu podawania probiotyku nic się nie zmieni to muszę się wybrać do tego lekarza ....