aina83
Fanka BB :)
Amandla Antonio dziś dopiero kończy 6 msc więc my jeszcze na mleku początkowym. A że miałam zapas to nie rozglądałam się jeszcze za następnym :/ Tom ci ja niepocieszona jestem że nie ma następnego!
A to jeszcze relacja z nocy: po tym jak młodzież usnęła o 21 (po drugim przebudzeniu) spał do 2.40
:-) a następne karmienie było o 6,20 i wtedy też zaczęliśmy dzień! Hurrrrra! Mam drugą przespaną noc za sobą! Oby tylko nie było tego ryku przy usypianiu... dla mnie to jest masakryczne! Ale szanowny Małżon zaordynował by z wieczornym usypianiem na noc próbować przez tydzień, jak ten płacz nie ustanie to robimy przerwę i znów zaczynamy! Oby to się udało!
Dziś wybieramy się do Rogalina na piknik z okazji roczku do znajomych
ładna pogoda więc będzie na pewno fajnie!
Udanego łikendu!
A to jeszcze relacja z nocy: po tym jak młodzież usnęła o 21 (po drugim przebudzeniu) spał do 2.40
:-) a następne karmienie było o 6,20 i wtedy też zaczęliśmy dzień! Hurrrrra! Mam drugą przespaną noc za sobą! Oby tylko nie było tego ryku przy usypianiu... dla mnie to jest masakryczne! Ale szanowny Małżon zaordynował by z wieczornym usypianiem na noc próbować przez tydzień, jak ten płacz nie ustanie to robimy przerwę i znów zaczynamy! Oby to się udało!Dziś wybieramy się do Rogalina na piknik z okazji roczku do znajomych
Udanego łikendu!

jak tak dalej pójdzie to znowu będe musiała zrobic wycieczke do lekarza.
totalnie wszystko jest rozregulowane. pory spania, karmienie, normalnie nie wiem co robić. 

poskutkowało
...
??:-)