anula_mm
czekając na...
dzień dobry :-)
Ajako powodzenia, na pewno wszystko jest dobrze
ja dziś całą reklamówkę bułek przemieliłam z rana i mam wyśmienitą bułkę tartą
zaraz zjem śniadanko bo mnie głód dopada a same jeżyki z rana nie wystarczają ;-) a potem się biorę za robienie kopytek (cały gar wczoraj ziemniaków nagotowałam) bo jakoś ostatnio mi się ich bardzo chce takich najlepiej zasmażonych i na słono mmmmnnnnniiiiaaaaammmmmmmmmmmm 
Mini mnie mikstrurka paskudna z czosnku na nogi podniosła i czuje sie znów wyśmienicie
do później, miłego dnia
Ajako powodzenia, na pewno wszystko jest dobrze
ja dziś całą reklamówkę bułek przemieliłam z rana i mam wyśmienitą bułkę tartą
zaraz zjem śniadanko bo mnie głód dopada a same jeżyki z rana nie wystarczają ;-) a potem się biorę za robienie kopytek (cały gar wczoraj ziemniaków nagotowałam) bo jakoś ostatnio mi się ich bardzo chce takich najlepiej zasmażonych i na słono mmmmnnnnniiiiaaaaammmmmmmmmmmm 
Mini mnie mikstrurka paskudna z czosnku na nogi podniosła i czuje sie znów wyśmienicie
do później, miłego dnia
a to zespół ludowy wielopokoleniowy, więc Dobrusia może razem z nami tańczyć ;-) Wczoraj była sensacją - bo była najmłodszą uczestniczka gali kresowej. Oprócz tego w zespole jest taka 5-6 letnia para tańcząca - super dają rade
oj kopytka tez a mna chodzą... obiecałam sobie, że po remoncie nadrobie sobie wszystkimi pierogami, kopytkami i pyzami - bo póki co stół w kuchni ciągle zastawiony i mało miejsca, żeby z przyrządzanim potraw zaszaleć
)? Może M się dowie jak to by wyglądało, gdybys do tego 30 listopada była w Polsce? Na pewno jest jakies rozwiązanie