Kasiurek1983
Fanka BB :)
Właśnie słucham wiadomości w radiu!
Trzeba mieć zaświadczenie do becikowego znowu to *****! Do 10 tyg trzeba być na pierwszej wizycie! No co za ....
no wlasnie to troche bez sensu w ogole to jest wiecej wytycnych co do becikowego :
- do 10 tc musi byc udekumentowany fakt ciazy
- minum raz na trymestr musi lekarz nas zabadac, zrobic usg i/lub wyslac na badania krwi czy zrobic wymaz
- zaswiadczenie w pracy trzeba zaniesc ze jest sie w ciazy i mus byc tam napsiane ze to do 10tc w sensie - mozna zaneisc pozniej takie zaswiadczenie a data wsteczna ze wiecie np wystawione aswiadczenie w czerwcu ze jestes w 8 tc a je mozna zaniesc w sierpniu ;p (tak mi polozna tluaczyla)
z jednej strony ok bo bynajmniej te matki kotre zajda w ciaze i cala ciaze nie chodza do gina jelsi chca kase musza byc 3 razy u gina- ale dla tych co łąza jak na sranie (w tym ja
Ostanio jak bylam u gina to przyszla policja do niego - bo jedna z jego pacjentek co rok sklada o becikowe a okazuje sie ze ona 1 dziecko urodizla i to w 2002 roku a sklada o becikowe clay czas ten sam wyspis ze spzitala ze zmieniona data !!!!! ludzie sa podli i przez takich mu te porzadne mamy pod gore
Ja dzis nie umialam wstac ;(
nie wiem czy ktos ma dzis wizyte u gina ale trzymam kciuki zeby bylo wsio ok !!!!!!:-)