reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

A ja wstałam ;)

Po tej wczorajszej swojej kolacji jesteśmy tak głodne, że konia z kopytami bym zjadła :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Idę zaraz kanapeczki na śniadanko sobie zrobić :-):-):-) z białym serkiem i pomidorkiem :-):-):-) sztuk 2 co by za dużo nie pochłoonąć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

reklama
witam

ale u nas pochmurno,aż się nigdzie nie chce wyjść,a ja muszę mocz do badania zanieść i przymusowy spacer mam,a przy okazji zakupy na obiad zrobic,dzisiaj coś przygotowac bo jutro nie będzie mnie w domku,jadę do poradni okulistycznej z dziewczynami

cześć laski
ja dziś dzień zaczęłam z poślizgiem, bo młody obudził się o 4:30 na mleko, wypił i poszedł dalej spać.. No i wstaliśmy o 8:D

teraz jemy sniadanko i zastanawiam się co ja dziś będę robić, bo słońce niby świeci, ale wiatr jest beznadziejny :(

udanego dnia dla wszystkich!!

witam sie :) umnie sloneczlo swieci ale zimniutko jest wiec leze sobie jeszcze pod kolderka i zastanawiam sie czy isc do lekarza czy nie meczy mnie ten katar do tego jeszcze gardlo zaczelo bolec i zle mi sie oddycha :( tylko teraz isc do mojej ginki czy do rodzinnego hmm sama juz niewiem a wogole to dzwonilam do mojej siostry opowiadajac jej o moim lekarzu a ta zadzwonila do swojej znajomej ginekolog i co kazala mi przyjechac sprawdzic czy wszytsko jest ok bo podobno zaduze dzidizi to niezadobrze wiec mnie nastraszyla tyroche i chyba w tym tygodniu pojade niech mnie zbada przebada i wogole

Czesc dziewczynki:-)
Wczoraj mi sie cos porobilo i bylo mi tak nie dobrze ze szok a do tego zaladek mnie strasznie bolal dzis jest juz lepiej ale tez nie za fajnie...
Wpadłam sie przywitac i zyczyc milego dnia buziaki:-)

Cześć Dziewczyny,

U mnie dziś za oknem szaro, więc siedzę w domku i popijam herbatkę z imbirem.
Udało mi się znaleźć malarza, polecam stronę www.szukajfachowca.pl, skorzystałam i aż 7 ekip się zgłosiło do malowania garażu, i już dziś pan maluje, a już myślałam, że do wiosny bałagan mi zostanie. Uff.

Mam ochotę na jakieś ciasto, może coś upiekę, macie jakiś fajny prosty przepis ?
Szarlotka i drożdżowe już było, chodzi za mną murzynek:-)

I chyba mały ludek mnie rano podkopuje w podbrzusze, ale tak delikatniutko.
Za tydzień USG to się zobaczy co tam słychać w środku.

Miłego dnia.

"Seks, jedzenie i spanie są przereklamowane"
(cyt. Maria Czubaszek - jak ktoś ogląda szkiełko w niedzielę zna dobrze tą Panią aktualnie tam się najczęściej pokazuje - cytat zasięgnięty z głównej strony onetu )

Powinno zostać hasłem młodych mam jako niekoniecznie dołujące ;) od marca obowiązuje :)

Czesc laski!
tunia- moze zjadlas cos tam na miescie nie bardzo teges i stad to samopoczucie?
jak Wam tam w tej stolycy;-):-D

Aadka- ooo smaka narobilas, tez bym slodkiego cos wypiekanego, zjadla. tymczasem zajadam sie kanapkami z boczkiem pieczonym:szok: sama sobie wypieklam, a co:-D pychaaaaa
szybko znalazlas fachowcow, dobra da stronka.

Bozienka- jak dzidzia duza to mzoe byc cukrzyca ciazowa (ale to chyba pozniej takie wielkie rosnie), aaaa u Ciebie raczej bym obstawiala wczesniejsze poczecie:tak: nie martw sie, ale skontroluje sie gdzie indziej jak masz mozliwosc, nie zaszkodzi. kiedy idziesz na test obciazenia glukoza? ja ide na wizyte 24.10 i dostane skierowanie na to badanie.

Perelandra
- fajny upominek w szpitalu, mile to. Dobrze, ze juz wiesz czym Cie tam szpikuja. Ale ogolnie czujesz sie dobrze? przymusowe lezanko przyda sie, bo wiesz sama, ze sie ostatnio za bardzo rozkulałas;-)

cos mialam pisac, ale tradycyjnie zapomnialam jak doczytalam co wczoraj napisalyscie...hm...
aaaa ja tez naleze do klubu leniwcow to PEWNE:-D aaa tam korzystam poki moge, bo pozniej moze nie byc okazji do byczenia sie przez kolejne kilka lat:-D a tym bardziej, ze p. gin sam kazal to sie slucham, a co!

Perelandra - fajnie, ze w szpitalu dbają o dobry humor pacjentek, tym bardziej, że próbki fajne i na pewno się przydadzą. Dzięki za linka.
Bozienka - przebadać się nie zaszkodzi, ale nie przejmuj się tak każdą informacją co szkodzi, co jest nie tak, bo co lekarz to inna opinia. Nadenerwujesz się tylko, a zobaczysz, że wszystko będzie dobrze.

My dzisiaj z Emilką pospałyśmy troszkę. Z jednej dobrze, bo się wyspałam, ale obawiam się, że Emilka nie będzie mogła wieczorem zasnąć. U nas pochmurno i zimno, więc spacerku sobie raczej nie zrobimy. A miałam ochotę kupić szydełko i wełnę, bo chodzi za mną, żeby spróbować poszydełkować.
Mam pytanie do mam już dzieciatych: czy zabieracie swoje dzieci na usg połówkowe? Tak myślę, że chyba wezmę Emilkę, bo chyba nie wpłynie to na nią negatywnie w żaden sposób...

reklama
Witam! Ja dopiero niedawno wróciłam z laboratorium i zjadłam śniadanie :dry:

Bozienka jak w połowie ciąży można stwierdzic, że dziecko za duże? Nie lubię takiego podejścia... Przecież juz raz się okazało, że masz po prostu strasza ciążę...

Doris ja chciałam, żeby Dobrusia pojechała z naimi na połówkowe USG, ale jak sie jej spytałam, czy chce zobaczyć dzisiusia, to stwierdziła stanowczo, że nie, więc na siłę jej brac nie będę ;-)

ja dziś padam, paskudna pogoda, mży... ale musze się zmobilizować, kuchnie ogarnąc i obiad zrobić - dziś smażone pizzerki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry